שמעו אני מתגייס עוד מעט ואני מרגיש פשוט שפיספסתי את החיים..אני מרגיש פתאו םשלא הספקתי כלום שאני הולך ל3 שנים של שירות קרבי של קריעת תחת...אני מפחד להיות שבוז מת...מרגיש שפשוט זה מוקדם לי מדי הגיוס הזה...
לא יודע כבר מה לעשות..מה אתם אומרים?
שמעו אני מתגייס עוד מעט ואני מרגיש פשוט שפיספסתי את החיים..אני מרגיש פתאו םשלא הספקתי כלום שאני הולך ל3 שנים של שירות קרבי של קריעת תחת...אני מפחד להיות שבוז מת...מרגיש שפשוט זה מוקדם לי מדי הגיוס הזה...
לא יודע כבר מה לעשות..מה אתם אומרים?
|
|
על מה לעזאזאל אתה מדבר?!
אתה הולך לקרבי? זה הדבר הכי שמח שיכול להיות!! ממה אתה מפחד?
יהיה לך חיים ועוד איך! (ידע אישי).
קרבי זה הכי אחי!!! לך תחגוג או משהו חח מה עובר עליך?!
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
חחחחח בדיוק עכשיו היה השיר של גבעת חלפון באיזה פרסומת
אין לך ממה לפחד,אתה הולך להגן על הארץ שלך,אתה תעשה מה שאתה רוצה אחרי הצבא אז אין לך מה לדאוג
לך תדפוק איזה בקבוק עכשיו בשביל הכיף![]()
מאיזה בחינה אתה מתכוון?
לא הספקת לעשות דברים? (משמע אתה בתול?)
אנשים הוא מתכוון שבמקרה הכי טוב הוא יוצא רק שבת וכן זה דיי מבאס...
לדעתי אחי תצא ותחגוג כמה שאתה יכול תוציא את כל מה שיש לך על בילויים כרגע כי יותר מאוחר אתה לא תוכל לעשות את זה באמצע שבוע...
תיהנה עם בחורות תשתכר תעשה כל מה שרצית לעשות...עדיין לא מאוחר אחי...
נו איזה מדהים ילדים באים ואומרים למישהו שהולך להתגייס שקרבי זה הכי טוב כאילו כולם פה היו שם ויודעים איך זה רגעי שבירה ושביזות יום א' והרצון לשבור לעצמך את הרגל בשביל גימלים וכו'
הלו אתה הולך להיות סגור משהו פחד, לבד, ואתה צריך הרבה כוחות נפש בשביל זה!
אז אני אתן לך קצת טיפים.
1. להבין שאתה הולך להזיע ולהשקיע בקרבי ולהכין את עצמך נפשית לזה.
2. להבין שיש חיים אחרי הצבא ואפילו הרבה יותר יפים ומהנים מאשר עכשיו בכל המובנים אז אין על מה להצטער ולחשוב שלא הספקת.
3. לדעת שבקרבי אתה תפגוש את החברים הטובים ביותר שיהיו לך כל חייך.
4. לדעת שבקרבי לומדים להכיר את עצמך ואת החברים שלך בצורה הטובה ביותר שיש.
5. להבין שבקרבי קשה זה קל, לא מסוגל זה מסוגל ובלתי אפשרי זה אפשרי ביותר!
6. אל תפחד מקרבי שם אתה תקבל בגרות וכוח לעבור את החרא שאתה הולך לאכול אח"כ בחיים, אז אם שם עברת בקושי את החיים אתה תעבור בקלות.
7. אל תתייאש שלוש שנים זה כולה שלוש שנים וזה נגמר מהר ואל תעזוב קרבי באמצע ותנסה למצוא תחליפים בתור ג'ובניק כי זה בדיוק מה שיאריך לך בטירוף את השירות.
8. בהצלחה!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
טוב תשמע לא קראתי תגובות שכתבו לך פה..
אבל בתור חייל קרבי משוחרר טרי אני אומר לך:
נ.ב:
- עזוב שטויות אל תכניס לעצמך רעיונות לראש גם במשך השירות אתה יכול להספיק מלא!! השירות לא ימנע ממך כלום!
- האוירה בשירות היא עולם אחר חכה תתגייס ותבין על מה אני מדבר.
- הצבא זה לא סוף העולם זה סך הכל 3 שנים מסכנות שעפות יותר מהר ממה שאתה יכול לדמיין (וכמו שכבר אמרתי השירות הקרבי לא ימנע ממך לנהל אורך חיים על תקן רגיל)
- שיהיה בהצלחה אל תפחד מכלום..
האנשים שתפגוש שם הם אלו שיעזרו לך לעבור את כל השירות המאתגר הזה כי בסופו של דבר כולכם באותה קלחת וכולכם עוברים את אותה החוויה הלא כל כך מהנה.
ועוד משהו החברה שתשרת איתם יהיו החברים הכי טובים שלך למשך שאר השירות וסביר מאוד למשך תקופה מאוד ארוכה אחרי השירות
נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-07-2009 בשעה 16:38.
טוב מספיק עם הספאם תנסו לעזור לאנשים כמו למוןגראס ואורי, בכל מקרה אין פה מקום לתגובה של ילד בן 12 כי הוא עדיין לא בראש שלו הדברים האלו!
ולנושא אל תרגיש שבזבזת את החיים עד עכשיו תתחיל לחשוב שאתה הולך להתחיל את החיים שלך, שתכיר עוד אנשים שהם יהיו לך כמו אחים,ותהנה כמו שלא נהנת אף פעם(תלוי לאיפה אתה מתגייס גם)
[CENTER]