תחילת שנה עברה אלינו מישהי שבאמת ידעתי רק מלהסתכל אלייה שזאת הבחורה שבאופי תמיד רציתי..
התקרבתי אלייה מאוד ומתחילת שנה ועד היום? אפשר להגיד שאנחנו מכירים מתחילת היסודי (עכשיו אנחנו ט')..בדבר הזה באמת אני מאוד מרוצה ממני כי אני לא אחד כזה שמתחבר לבנות על ימין ועל שמאל אבל במקרה הזה זה פשוט זרם, אנחנו מדברים כל-יום כל-יום ממש לא פחות מ4 שעות באיסיקיו, ימי שישי יוצאים עם החברים והכל..
חודשיים אחרי תחילת שנה אמרתי לה שאני אוהב אותה, ורציתי לדעת מה תהיה התגובה שלה - היא אמרה שהיא אהבה אותי אבל לא ממש שמתי עליה באותו תקופה והיא כבר הפסיקה..
הייתי ממש בדיכי לאיזה חודש אבל הכל עבר ברוך ה'..
לפני חודש בערך ממש התקרבנו יותר מתמיד, התחלנו יותר עם החיבוקים,נשיקות של שלום (פעם גם זה בקושי היה), מדברים יותר..
עכשיו, לפני כמה ימים היא טסה וההתקשרה ב2 וחצי בלילה להפרד ואמרה שהיא תתקשר גם לפני שהיא תעלה למטוס (הטיסה הייתה ב8 בבוקר בערך)..
ב5 בבוקר קיבלתי ממנה הודעה בטלפון שכתוב בה שהיא עוד שנייה בוכה בגללי,והיא תתגעגע מאוד ותנסה להתקשר משם ושהיא אוהבת אותי ונשיקה...
שלחתי לה בחזרה שאני יתגעגע מאוד,שאני גם אוהב אותה והכי חשוב שהיא תהנה..בסביבות 7 בבוקר קיבלתי שוב שיחה ממנה אבל אז כבר ישנתי ולא עניתי..ומאז ? אני בתסביכים
מה אתם חושבים? היא שלחה את ההודעה הזאת בתור כוונה לידיד ? או שאולי זה יותר מזה?
אני פשוט כלכך מת על הילדה הזאת היא הילדה שתמיד חלמתי שתהיה לי,לא פרחה,יפה,מצחיקה ומה לא ! ואני מפחד להגיד לה את זה שוב שאני מרגיש משהו, כי כמו שאמרתי בתחילת שנה אמרתי לה והיא דחתה וזה הרס את הקשר לכמה זמן ואני מפחד שיקרה שוב
מה עושיםםםם בקיצור השתגעתי !!!!!!

), מדברים יותר..
,לא פרחה,יפה,מצחיקה ומה לא ! ואני מפחד להגיד לה את זה שוב שאני מרגיש משהו, כי כמו שאמרתי בתחילת שנה אמרתי לה והיא דחתה וזה הרס את הקשר לכמה זמן ואני מפחד שיקרה שוב
ציטוט ההודעה