אלמוג מדוע פרשת? לא פרשתי.. הופרשתי.. אני ידוע בהיותי בטלן.. ולא מילאתי אחרי כל המשימות שמנהל ראשי אמור לבצע.. לכן הוחלט שאני אפנה את מקומי למישו שיתן קצת יותר מעצמו.
אתה מתכוון לחזור לאטרף בזמן הקרוב? לא פרשתי מאטרך לחולטין.. אני עדיין אחראי צוות התמיכה.. אני רק לא מנהל ראשי יותר
מה זה מוגי? מי הוא? ומה הוא? מוגי זה השם חיבה שלי. בהתחלה זה היה MOGI ולא MUGI.. אבל עם הזמן כולם פשוט שינו את זה לMUGI. כל החברים והחברות קוראים לי ככה אז מי אני שאריב?
איפה אתה גר? אני גר בבית.. ברחובות זה כתוב בפרופיל חבל שאתה מיתעצל לקרוא :]
בן כמה אתה? כתוב בפרופיל אני בן 17 וחצי. (קצת יותר מוחצי אבל שיהיה..)
אתה מנהל כבר בפורום אחר? אין פורום כמו אטרף... לא מנהל בשום פורום אחר ולא מתכוון.. אם כבר מנהל אז באטרף.
שמע אחי אתה היית אחלה תומך טכני,אתה משתמש בזה בחייך האמיתיים? אני עדיין.. וכן אני מתקן מחשבים לחברים לאחיות (שנוטות להרוס אותם הרבה) ולפעמים לאנשים פרטיים שמשלמים על זה לא רע D:
אתה מהמקימים של הפורום? לא.. אבל אני בהחלט מהראשונים
מה אתה מתכוון לעשות בזמן הקרוב? בפורום? כלום. בחיים? אני לא יודע D:
לעבוד? עובד מידי פעם בחאלטורות במסעדות ואולמות ארועים... לא מוצא עבודה קבועה שאני מרוצה מהתנאים בה.
להתבטל? זה המוטו שלי :]
בגלל מה התחלת לראות אווטאר? חופש גדול שעבר.. ראיתי פרק אחד בניקולודיאון.. אמרתי וואלה זה דיי מאגניב וגם תאכלס שיעמם לי אעש.. אמרתי טוב נו... הורדתי תשלוש עונות.. אחרי שתי פרקים כבר הבנתי שאני מכור.. סדרה גאונית.. חבל שהיא מכוונת לילדים קטנים כי חוץ מזה שהעלילה מגניבה.. אפשר ללמוד ממנה הרבה מסרים לחיים.
ממתי נהיית כריש? בכותרת.. מאז שנהיתי ראשי. במציאות.. זה התחיל מידידה שלי שתמיד היא קוראת לי כריש (כמו ספיידרמן וטייגר?.. רק שאני לא זיינתי אותה בסוף כמו שספיידרמן כן.. אבל שיהיה.)
מה היה הפורום הראשון שניהלת? הפורום הראשון שניהלתי בחיים שלי היה פורום תמיכה בתוכנות שיתוף בפורום האבא של אטרף C-S-F. באטרף קיבלתי את התפקיד הנ"ל שוב כי אין כמוני אימיולן..
אחרי זה עברתי לנהל את פורום מייפל.. ואז עליתי לפיקוח משחקי רשת. ואז עברתי לפורום תמיכה תכנית בסרטים ותוכנות.. ואז לסגן מפקח ואז למקפח חומרה ותמיכה. ואז לראשי ועכשיו לבטלן :]
האם אתה עדיין משחק מיפל? לא.
אם לא תחזור? אני מניח שלא אני מכיר כבר הכל.. אין למשחק מה לחדש לי ולכן הוא משעמם..
באיזה גיל הגעת לאטרף ? בגיל 12.
מה אתה עושה בחופש ? עובד, לומד, מתבטל
מי כאן מכיר אותך הכי טוב ? אני מניח שאף אחד.
אחי אתה זוכר את ההודעות האלה: כן אני זוכר. זה בתקופה שמינו את מיכאל לראשי.. ואני שהייתי הסגן שלו בפיקוח קיבלתי את תפקיד הפיקוח.
פינית את מקומך בשביל ישי?האמת שאני לא סגור על זה.. אבל כנראה שכן כי עוד לא עלה אף ראשי אחר :]
את מי אתה אוהד? לא אוהב לראות ספורט זה משעמם אותי.. אוהב רק לשחק :] אבל בעבר הייתי אוהד של הפועל תל אביב ומנצ'סטר יונייטד.. כמובן שזה משתמש משנה לשנה.. תלוי איזה קבוצה נראית לי אחת שמגיע לה שאני אגיד שאני אוהד אותה.
אלמוג כמה שאלות :>
- מה קורה אלמוג? טוב
- בן כמה אתה? 17.7
- מאיפה? רחובות
- אני רואה שאתה משתמש וותיק במיוחד , איך הגעת לאטרף? הייתי בשני פורומי האבא של אטרף ****** ואמפידן..
- מה ההיסטורית ניהול שלך באטרף? כבר כתבתי חבל שאתה לא מסתכל
- אתה רואה אוואטר? ראיתי את כל הפרקים (24X3) בשבוע בחופש הגדול שנה שעברה.. אין טעם לראות שוב נכון? אז אני לא רואה ראיתי
- משחק CS ? שיחקתי
- סורי על החפירה
לא בוכים על חלב שנשפך... תמיד אפשר ללקק מהרצפה
1. יש אפשרות לשמוע את הקול הסקסי שלך שוב פעם? (: וודאי מתי שרק תבקש
2. אם אני יביא לך את הוונט שלי אתה נכנס? P: בארור דוד אספי:]
מה אתה יותר אוהב לאכול פיצה או המבורגר? לא חושב שלבנאדם שפוי תהיה תשובה.. תלוי מה בא באותו יום. נכון לעכשיו לרגע הזה באלי פיצה ברמות.
ועוד שאלה כשיגיע הזמן שלך להתגייס מה תרצה להיות לוחם או בתפקיד עורפי? מעדיף לוחם.. אבל בעיקרון אני רוצה תפקיד שימצא אותי.. מי שבגולני שלא יעלב אבל אני בהחלט לא רוצה להיות בגולני כי אישית אני חושב שזה חטיבה של אהבלים ששולחים אותם בתור בשר תותחים. אם לוחם אז מובחרת ואם לא מובחרת אז תפקיד אחר שלא חיב להיות בחוד החנית אלא משו שיתרום למדינה ואני ארגיש שאני ממצה בו את עצמי.
ממה פרשתה בדיוק? אתה עדיין פעיל בפורום וועדיין ראש צוות תמיכה טכנית אני בהלם שאתה שואל אחרי מיליון פעמים שעניתי.. לא פרשתייי הופרשתי!! זרקו אותי כי אני עצלן :]
ואים אתה פורש אני יכול את המשתמש שלך???לא
איפה אתה רוצה להיותר בצה"ל ? חובלים או שלד"ג
ש לך חיית מחמד (ולא דג זהב לא נחשב!)? לא.
מתי אתה בדיוק מיועד להתגייס? בעיקרון ב2010 אבל זה עוד יכול להישתנות אז אין תאריך מדויק
אחים אחיות? 2 אחיות קטנות ממני
למה דווקא חיל הים מה רע בחיל הירוק? לא רע.. אבל חיל קטן ומאורגן הוא אופציה עדיפה לדעתי.
מוגי עדיין מחרבן תותים? אגוזי מלך.

לא בוכים על חלב שנשפך... תמיד אפשר ללקק מהרצפה

אוהד