ההצעה:

כל מי שירשם דרכי לאתר gptreasur יקבל 0.05$ מיידת אני יכול לשלם אך ורק לפיפאל ול אלטפי אז שימו לב!
כול מה שעליכם לעשות הוא להירשם דרכי לרשום את הפרטים שלכם פה:

שם משתמש בו נירשם:
האיימיל של אלטפאי:

עכשיו שימו לב! אני מבקש מי שרשום, יכול לנסות להרישם שוב אבל אם אתם מחוברים לרואטר או אם האיפי באינטרנט שלכם לא משנתה מפעם לפעם אז אל תרשמו בבקשה! אחרת אני לא יוכל לשלם לכם, וגם החשבון שלי יחסם, הדרך היחדה שאתם יכולים לנסות היא לשנות איפי ידני,אבל אני בכול זאת מעדיף רק נירשמים חדשים!

את התשלום לכול אחד ואחד מכם אני ישלם ברגע שאקבל את התשלום, שזה יוצא בערך כמו שאמרתי כול שבוע האדמין מאשר ומשלם כסף,מידי שבוע! ולכן תאזרו בסבלות, אני מבטיח לשלם לכולם, אן לכם מה לדאוג.
http:// gptreasure .com/register.php?ref=marad

אנשים שנירשמו:
נרשמתי , שם משתמש ITZIK2010
פייפאל izik2008@gmail.com

איך לקבל 1.5$ בקלות ובחינם!

טוב.. קודם כול.. אני דיי בטוח שכולם מכירים את האתר gptreasure שמשלם על עשיית משימות כבר למעלה מ 3 שנים.. יש שמה משימה של ישראל במיוחד למישתמשים הישראלים המשימה הנוכחית היא ללקוחות סלקום בלבד אבל ישנה אפשרות ללקוחות אחרים אנא המשיכו לקרוא לפרטים נוספים.. ברגע שעושים אותה מקבלים 1.50$ והקטע הוא.. שזה הכי פשוט בעולם.. אפילו לא צריכים להרישם.. אני יגיד לכם מה לעשות... ואתם תקבלו תכסף.. הינה הוחכת תשלום מהאתר על המשימה שביצעתי :

עכשיו להסבר המשימה:
כאשר אתם נירשמים לאתר תלכו ל offers זה נימצא למעלה בצד שמאל באדום,תחפשו את וישראל וכנסו, שמה תבחרו במשימה של סלקום ואז תשימו תמספר שלכם.. ותאשרו... עכשיו שימו לב.. אני לא בטוח שלוקחים על זה כסף.. זאת אומרת כאשר אתם מאשרים זה נותן לכם אישור אבל ברגע שתורידו את השירים.. אז יחיבו אותכם, בכל מקרה זה לא הסיפור..
אני כבר נסיתי את זה.. סלקום לא חייבו אותי, אבל בכול זאת מי שלא רוצה להסתכן זה מה שהוא יכול לנסות לעשות, תלכו לפאלפון שלכם ותעשו כתוב הודעה, בהודעה תרשמו ככה

dear customer 5 songs pack has been installed successfully

עכשיו תצלמו את הפאלפון שלכם עם ההודעה הזאת.. ותשלחו לאדמין הודעה לאימילadmin@ gptreasure .com
עם התמונה וזה כאילו הוכחה שביצעם את המשימה.. עכשיו הוא מאשר כול שלישי רביעי.. אז תחכו בסבלנות ואני מקווה שתצליחו.

שימו לב! אני לא מבטיח כלום , לא בטוח שהוא יאשר, אבל רוב הסיכוים שכן, בכול זאת הוא אישר לי, בהצלחה!
מי שרוצה דוגמא לצילום מהפאלפון מוזמן לשלוח פרטי.