מי שרוצה להציע פרוייקט מסוים יכול לבקש פה,אני ומייקל נשמח לשמוע רעיונות.
למי שיש בעיה או דרך אחרת להציע משהו שיהיה טוב יותר לתת פורום-נבחרי העשור מוזמן להציע פה.
המשך גלישה מהנה
מי שרוצה להציע פרוייקט מסוים יכול לבקש פה,אני ומייקל נשמח לשמוע רעיונות.
למי שיש בעיה או דרך אחרת להציע משהו שיהיה טוב יותר לתת פורום-נבחרי העשור מוזמן להציע פה.
המשך גלישה מהנה
|
|
המגן של עשור ...
הריברנדר של העשור
המפלצתי של העשור בלתי ניתן לעצירה
האסיסטר של העשור
'ה''חתיך'' של העשור
המשתפר של העשור
המבוגר הכי טוב של העשור
הצלף של העשור
המדביע של העשור
MVP של העשור אייזהה ררעיוון חזק
הווינר של העשור !
הלוזר של העשור!
נערך לאחרונה על ידי EsKiMoL; 25-07-2009 בשעה 21:21.
חחחח הרגת אותי עם החתיך ועם המבוגר הכי טוב..את אלה לא נעשה אבל הרגת אותי חח
שמע הבאת רעיונות יפים,אין טעם לעשות את הריבאונדר נראה את הסנטר ואת הפאוור פורוורד זה ככה,הMVP שזה השחקן הכי טוב של העשור נעשה מחמישיית העשור נעשה סקר מחמשתם מי הכי טוב,המפלצת ושחקן ההגנה אותו דבר אחי אולי נעשה יש הרבה רעיונות אנחנו צריכים גם לעשות את של ליגת ווינר וגם של היורוליג אבל הבאת רעיונות טובים אני ומייקל נדון על זה,עוד שבוע הפרוייקט הבא ייפתח..
אתה יודע שאת הווינר ואת הלוזר אי אפשר..אחריי שנעשה את ליגת ווינר ויורוליג נעשה את ה"אישיים"כמו מה שאמרת אולי נעשה איזה כמה משם,אבל בעיקרון המוסר הכי טוב זה הרכז מהחמישייה כנ"ל ריבאונדר כנ"ל שומר הכי טוב זה מסובך.
יש לי רעיון עם הMVP של העשור.
לוקחים את הMVP של כל עונה ופשוט בוחרים מי היה הMVP הכי טוב של העשור.
נאש של 2006,נאש של 2005,שאק של תחילת העשור,קובי של 2008 מישהו מהם.
אפשר גם לעשות את זה עם הרוקיז של כל עונה,שחקן משתפר של כל עונה,מאמן של כל עונה חח
רעיונות מכדורגל..
מאמן העשור
קבוצת העשור (קבוצה שהייתה קיימת, הרכב שבאמת שיחק)
שחקן העשור
משחק העשור
מהלך העשור (או סל העשור, ואני בטוח שהיה כמה סלים שהכריעו אליפות...)
מייקל שתהיה בריא ככה כל פרוייקט אני מתכנן ואז הוא בא עם רעיון מבריק שמע מייקל עושים מה שאמרת נשמע טוב...איתי שמע אני חם על משחק העשור(שנעשה גמר פלייאוף הכי טוב לפי דעתי יעני הסדרה הכי טובה) ומהלך העשור נשמע לוהט אבל זה יהיה קשה..תודה איתי תמשיכו להפציץ..וגם מה שאמרת על הווינר נעשה למה אתה צודק שכולם פה מבינים גם ווינר יותר מאשר NBA