יש כמה מחשבים שאני מתלבט בינהם .. מחשבי נייד .. איזה הכי כדאי למה ? תפרטו מה מו מי .. אני צריך את המחשב בעיקרון לגלישה באינטרנט איסיקיו .. לא משהו בשמיים שיהיה כרטיס מסך סבבה שאם ונגיד אני ירצה להפעיל משחק שאני לא יתבאס על התחת .. אלה מחשבים יד שנייה .. אני לא צריך חדש יש לי מחשב שולחני רגיל חדש..
Lenovo
מעבד: CORE 2 DUO T7250 2GHZ. זיכרון: 2GB. דיסק קשיח: 160GB צורב DVD. אחריות עד 11.2010 במצב מעולה
מחיר : 2900 ש"ח
Dell
מחשב במצב מעולה LATITUDE 620 מעבד T7200 זיכרון 2GB הרד דיסק 200 סוללה ל 4.5 שעות
מחיר : 2300 ש"ח
Gateway
המחשב בן כמעט 8 חודשים מעבד ליבה כפולה 2GHZ 2 GB זיכרון נדיף 320 GB HD מסך 15.5" מבריק צורב מולטי DVD מערכת הפעלה XP media center מקורית דגם mx6961 וכמובן Wifi המחשב שמור ומטופל היטב , משמש כמחשב משני בבית . מגיע עם הדיסק שחזור האורגנלי שלו וכמובן מטען . הסוללה מחזיקה בין 2-3 שעות תלוי בשימוש.
מחיר :2500 ש"ח.
המחשב שמסומן באדום הכי נראה לי פה .. וכבר דיברתי עם הבנאדם אולי אני הולך כבר השבוע להביא אותו מה אתם אומרים על החברה gateway ובכללית ל המחשב עצמו...
בעיקרון התקציב עד 2500 ש"ח גג יאנו אם חריגה של 100 לפה או לשם ..
תגידו בנתיים מה הכי מומלץ מפה ואם יש אפשרות לקנות אותו מחשב באייבוריי או משהו בפחות כסף

ציטוט ההודעה