בזמן שאני מפעיל תוכנה כלשהי, יוצאים צפצופים, כאילו מגוף המחשב, בו בזמן שהרמקולים מכובים, איך אני משתיק את הצפצופים ?
בזמן שאני מפעיל תוכנה כלשהי, יוצאים צפצופים, כאילו מגוף המחשב, בו בזמן שהרמקולים מכובים, איך אני משתיק את הצפצופים ?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה הדקלת, איזה צפצופים (כאילו איזה רצף / מספר)
אתה שומע רק ציפצופים ולא קורה כלום מבחינה תוכנה?
אני אסביר את עצמי :
הדלקתי את תוכנת c force, עכשיו כל פעם שהתוכנה מוצאת סיסמא היא עושה צפצוף (זה בסדר, זה המצב הרגיל),
אלא שזה נהיה מעצבן, ולמרות שכיביתי את הרמקולים, הצפצוף נמשך, כאילו הוא יוצא מהמחשב עצמו ולא מהרמקולים.
someone?
helpppppp me please !!!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם זה ממש מציק לך אתה יכול להסתכל על הלוח אם שלך, יש שמה בחלק התחתון שני חוטים שמחוברים ללוח אם ומחובר אליהם מיקרופון אם תנתק את זה זה יפסיק לעשות את הביפים, התפקיד של מיקרופון הזה הוא בד"כ להשמיע ביפים מתי שיש שגיאות חמורות למחשב בעלייה (זיכרון ראם פגום\מעבד פגום וכדומה)..
כך המיקרופון נראה:
![]()
מ א ו ש ר
כנראה שאתה נמצא בטמפרטורת סף של המעבד או של לוח האם ולכן הציפצופים כשאתה מפעיל תוכנה כי זה מעלה את עומס העבודה לדעתי בדוק טמפרטורות ותעלה לכאן את צילום המסך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!