פיה טובה אמרה לזוג נשוי: "הייתם זוג לדוגמא במשך 25 שנה, ואני רוצה להגשים לכל אחד מכם משאלה."
"אני רוצה לטייל בכל העולם עם בעלי הנערץ", אמרה האישה.
הפיה נופפה במטה, וכרטיסי טיסה הופיעו בידי האישה.
"זה אמנם רגע רומנטי אבל הזדמנות כזו מגיעה רק פעם בחיים", אמר הבעל, "מצטער יקירתי, אבל אני רוצה אישה צעירה ממני בשלושים שנה."
נופפה הפיה במטה הקסם ולפתע הבעל הפך להיות בן תשעים…
מסקנה: הגברים אולי נבלות אבל פיות הן עדיין נשים!!!
יום אחד בחור צעיר השתזף על חוף הים בערום.
הוא ראה ילדה קטנה הולכת לכיוונו לכן הוא כיסה את האיבר שלו עם העיתון שהוא קרא.
"מה יש לך מתחת לעיתון?", שאלה הילדה את הבחור.
הוא לא רצה להיות גס לכן הוא אמר לה, "יש לי שם ציפור!"
הילדה נדנדה בראשה והלכה משם, והבחור נרדם בינתיים.
כשהוא התעורר הוא היה בחדר ההתאוששות של בית החולים ושני שוטרים שאלו אותו מה קרה לו.
"אני לא יודע", הוא סיפר, "רגע אחד אני משתזף ומדבר עם ילדה קטנה בחוף הים ורגע שני אני מתעורר בבית חולים."
השוטרים החליטו לרדת לחוף הים כדי למצוא את הילדה ולשאול אותה בקשר למקרה המוזר.
השהם ירדו לחוף ומצאו את הילדה, הם שאלו אותה, "תוכלי לספר לנו מה קרה לבחור שהשתזף פה מקודם?"
אחרי מספר רגעים של שקט הילדה סיפרה לשוטרים, "זה התחיל כששיחקתי עם הציפור שלו, לפתע היא ירקה עליי! אז אני שברתי לה את הצוואר, פוצצתי לה את הביצים ושרפתי את הקן שלה…"
שני נערים עברו מבית לבית ואספו תרומות למטרה חשובה.
הם הגיעו לביתה של אישה אחת שפתחה את הדלת ואמרה להם, "לא אכפת לי עבור מה אתם אוספים את הכסף, זה בכלל לא מעניין אותי, אני לא מתכוונת לתת לכם אפילו אגורה אחת!"
כשהיא סיימה לדבר היא טרקה בחוזקה את דלת ביתה אך כשהדלת נסגרה לפתע היא נפתחה שוב.
היא התעצבנה ושוב דחפה את הדלת והפעם היא הפעילה יותר כוח כדי שהדלת תיסגר לתמיד.
אך הדלת שוב חזרה ונפתחה.
היא הייתה בטוחה שהפרחחים שאספו את התרומות שמו רגל כדי שהדלת לא תיסגר לכן היא רצתה ללמד אותם לקח.
היא דחפה את הדלת שוב פעם עם שתי הידיים שלה בכל הכוח, אבל הדלת שוב פעם חזרה ונפתחה.
"תסלחי לי גברתי", העיר לפתע אחד הנערים, "לפני שאת עושה זאת שוב, אולי כדאי שתתני לחתול שלך להיכנס…"
קשיש בן השמונים התחתן לו עם נערה בת שמונה עשרה.
לאחר זמן מה שהם חיים יחדיו באושר שאל אותו חברו, "נו איך?"
"בסדר גמור", עונה לו הקשיש.
"מה בסדר גמור?" שאל החבר.
הקשיש השיב בעייפות, "היא 'בסדר' ואני 'גמור'…"
אלוהים כמעט וסיים לברוא את היקום ולפתע גילה כי נשארו לו בתיק הבריאה שלו עוד שני דברים.
באופן טבעי הוא ניגש לאדם ולחווה והציע להם אותם.
הוא אמר להם שאחד מהדברים הוא משהו שיאפשר למי שיקח אותו להשתין בעמידה.
"מאוד שימושי הדבר הזה", אמר אלוהים, "ותהיתי אם מישהו מכם רוצה אותו?"
אדם קפץ למעלה ולמטה בהתרגשות והתחנן, "או אלוהים, בבקשה תן לי את הדבר הזה, אני ממש אשמח לעשות את זה ככה בעמידה. בבקשה, בבקשה, בבקשה. תן לי אותו."
כך הוא המשיך בהתרגשות, עוד ועוד ועוד ועוד.
חווה הביטה בו ואמרה לאלוהים בחיוך שאם אדם כל כך רוצה את הדבר הזה, אז כדאי לתת לו אותו.
אלוהים נתן לאדם את הדבר שיאפשר לו להשתין בעמידה ואדם כל כך שמח והתרגש. הוא התחיל לזמזם ואח"כ קפץ וטיפס על עץ, אח"כ הוא רץ וכתב את השם שלו על החול, צוחק ומרוצה בזמן שהוא עושה זאת.
חווה ואלוהים הביטו בו לרגע ואז אמר אלוהים, "טוב, הנה הדבר השני, אני מניח שתוכלי לקבל אותו."
"מה זה?" שאלה חווה.
"מוח", אמר אלוהים.
אישה אחת באה לרופא שלה אומרת לו, "דוקטור, הסקס עם בעלי זה לא מה שהיה פעם. אתה יכול אולי לתת לי משהו שאני אתן לבעלי שישפר אותו?"
ענה לה הרופא, "תשמעי, יש לי כדור חדש, שמי שלוקח אותו נהיה נמר במיטה."
האישה לוקחת את הכדור וחוזרת למחרת, כשהיא בקושי זזה, "דוקטור! זה היה הסקס הכי טוב שהיה לי בחיים. אולי אפשר לתת לו שני כדורים?"
הרופא מהסס, אך האישה משכנעת אותו בסופו של דבר והוא נותן לה את מבוקשה.
היא חוזרת למחרת, מותשת וצולעת, "דוקטור! זה הסקס הכי טוב שהיה לי בחיים. פי ארבע מאתמול. אולי אפשר לתת לו 5 כדורים?"
הרופא שוב פעם מהסס, אך האישה משכנעת אותו והוא נותן לה את מבוקשה בסופו של דבר.
למחרת היא חוזרת בגבס, בקושי זזה ואומרת, "דוקטור! זה היה הסקס הכי טוב שהיה לי בחיים, פי 50 מאתמול. אולי אפשר לתת לו 10 כדורים?"
הרופא שוב מהסס, אך אחרי שהיא מבטיחה שזו הפעם האחרונה הוא נותן לה את מבוקשה.
למחרת מגיע אל הרופא ילד ושואל, "זה אתה הבן זונה שנותן לאימא שלי את כל הכדורים?"
"כן", משיב הרופא, "למה קרה משהו?"
הילד אומר, "משהו קרה? אימא שלי מתה, אחותי בהריון, לי כואב התחת ואבא עדיין רודף אחרי החתול…"

Ani Magniv

ציטוט ההודעה