לאחי הקטן יש מחשב.
וכשהוא משחק או גולש באינטרנט המחשב שלו נכסב בפתאומיות
מוזר לא?
אבל ככה זה תמיד.
קבוע יעני.
מה עושים?
תודה.
לאחי הקטן יש מחשב.
וכשהוא משחק או גולש באינטרנט המחשב שלו נכסב בפתאומיות
מוזר לא?
אבל ככה זה תמיד.
קבוע יעני.
מה עושים?
תודה.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בשביל לזהות את הבעיה תעשה את הדברים הבאים:
קליק ימני על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם>מתחת ל"הפעלה ושחזור" תלחץ על "הגדרות">תוריד את הV מ"הפעל מחדש באופן אוטומטי" אישור ואישור.
בפעם הבאה שהמחשב יקרוס אתה תראה מסך כחול. תעתיק את הקוד שגיאה שמופיע לך(0x00...), יכול להיות שיהיה גם שם של קובץ אז תעתיק אותו גם.
יש דרך אחרת לגלות תבעיה?
כי הוא נכבה עוד פעם ולא שמתי לב![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תכנס לכאן: C:\windows\minidump
תכווץ את כל הקבצים בתיקייה הזאת לראר ותעלה לי על שרת .
מ א ו ש ר
קליק ימני על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם>מתחת ל"הפעלה ושחזור" תלחץ על "הגדרות"
ועכשיו תבדוק שהכל אצלך כמו בתמונה ואם לא אז תשנה את זה לפי התמונה(תשנה רק את מה שמתחת ל-כשל במערכת וכתיבת מידע ואיתור באגים) ותלחץ פעמיים אישור.
אחרי שתהיה עוד פעם קריסה יווצר קובץ בתיקיה.
אין בעיה, סבבה שתהיה קריסה אני אכנס לתיקיה ויעלה לך אותה?
תודה
וד"א שאלה, ישלי גם וינדוס לא מקורי.
ישלך משהו להוריד אותו, תודה.
מ א ו ש ר
לדעתי זה לא מסך כחול, אתה טורח יותר מידי, זה נראה רק ספק כוח שלא עובד כמו שצריך עקב עומס החום או התחממות מעבד, תנסה לפתוח את המחשב ולנקות כמה שיותר מאבק וטינופת.
אני מתאר לעצמי שהמחשב יעבוד ולא יקרוס יותר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הוא יהיה יותר קריר, ירדו המעלות..
מ א ו ש ר
תגיד לי אתה רציני? מה, מאיפה אני אמור לדעת שזה בטוח? מה אני יושב ליד המחשב שלך? אני משער לפי ניסיוני העשיר שכן זאת הבעיה וזה פתרונה לעשות נזק זה לא יעשה אלא רק טוב אז יאללה לקום ולנקות ולדווח אם יש שיפור או לא ולא להמשיך לשאול שאלות ספאם מיותר!
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
תפעיל את המחשב במצב בטוח(Safe Mode) ותראה אם המחשב קורס גם.
תבדוק גם טמפרטורות של המעבד ושל הכרטיס מסך עם Everest.