קטגורייה:
משחקים

יש לי את התוכנה שמריצים משחקים, ואני מוכן לנהל את הפורום של הליגה.
הנה דוגמא למשחק שהורץ דרך התוכנה והתקיים בין ברצלונה למנצ'סטר יונייטד!
http://www.planetnana.co.il/joe1095/bar%5Fmau.txt
במשחק הזה מנצ'סטר יונייטד ניצחה 4-1 את ברצלונה,הכובשים:רונאלדו,ברבאטוב,אטו,אנדרסו ורוני.

מהי ליגת פנטזי?

מהי בעצם ליגת פנטזי ?
ליגת פאנטזי הינה ליגה דימיונית [מכאן מגיעה המילא פנטזי - פנטזיה] שבה אתם המאמנים של הקבוצות הגדולות בעולם!
הליגה מחולקת ל16 קבוצות שמשחקים משחקי ליגה.

מה עושים בליגה ?
המטרה של כל מאמן בליגה היא להצליח וליישם את שאיפותיו.
משחקים בליגה בכך שמנסים להפסיד כמה שפחות ולנצח כמה שיותר , לצבור ככל שיותר נקודות , יותר אליפויות , תארים , גביע , בניית סגל חזק ועוד.

איך מתנהלת הליגה ?
הליגה רצה ומתנהלת ע''י תוכנה שבה אני מריץ את המחזורים של הליגה , מקבל מסמך של התוצאות , מעלה לאתר כדאי שגם אתם תראו אותם כמובן וכך ממשיכים הלאה.
המאמנים יוצרים את הטקטיקות בעזרת כוחות עצמם ובעצם עושים את ההרכב החזק ביותר כדאי להגיע למטרות.
לכל קבוצה ניתן תקציב מסויים של העברות[25 מיליון]. בכל תחילת עונה עושים העברות , טריידים , העברת כספים על שחקן ועוד.
לכל קבוצה מקבל כ2 סקאוטים[סקאוט בהמשך]

מה מיוחד בליגה?
כל המיוחד בליגה שאתם אלו המנהלים , מחליטים ועושים מה שאתם רוצים בקבוצתכם.
מעדכנים בנושא על הקבוצה , תמונות , מסיבות עיתונאים , ראיונות ופשוט משחקים ונהנים!

מהו סקאוט?
עם הסקאוט אתה משתמש כדאי להביא שחקנים מחוץ לליגה של השחקנים.
מציעים עליו הצעה שיוויונית , ומקווים שיקבלו אותה.
כי מלא משתמשים אוהבים להתעסק בתחום שכזה שעוסק בכדורגל דימיוני שאתה מאמן קבוצה וזה כיף מאוד וכדאי ! ומלא ילדים רוצים וזה יצליח ! וגם...זה מושך הרבה משתמשים לזה...זה מצליח בהמון פורומים,אז כדאי שזה יצליח גם כאן ויעלה את הרמה של הפורום לעוד יותר טובה!