טוב תראו בתוכנה הזאת יש שלוש אפשרויות הקפאת משתמש פייסבוק של מישהו לכמה זמן הקפאת משתמש יוטיוב לכמה זמן והקפאת משתמש מסנג'ר והוטמייל זה בא ביחד ההקפאה שלהם קיצר תציעו נק' תוכנה ממש שווה ואחרי שההקפאה נגמרת אפשר לעשות שוב ושוב ושוב כמה שאתם רוצים
טוב תראו בתוכנה הזאת יש שלוש אפשרויות הקפאת משתמש פייסבוק של מישהו לכמה זמן הקפאת משתמש יוטיוב לכמה זמן והקפאת משתמש מסנג'ר והוטמייל זה בא ביחד ההקפאה שלהם קיצר תציעו נק' תוכנה ממש שווה ואחרי שההקפאה נגמרת אפשר לעשות שוב ושוב ושוב כמה שאתם רוצים
|
|
אחי צריך לחכות כדי שזה יבטל ותלוי למשל ניסיתי על עצמי בפייסבוק זה כבר איזה 20 דקות מוקפא במסנג'ר זה עבר אחרי 10 דקות אבל אפשר לעשות תמיד שוב ביוטיוב לא ניסיתי ולהקפיא משהו זה לוקח 15 שניות בערך בפייסבוק זה נראה לי הכי הרבה זמן כי זה עדיין מוקפא ולא רוצה להפסיק בטח יקח שעה או יותר לא יודע
בטוח זה עובד? אם זה לא עובד יש החזרי נקודות?
אם כן אני מציע 50 נק'
50 קצת מדאי אשכרה זאת גכם תוכנת הקפאה שזה טוב זה מהיר ויש שם גם הקפאה למסנג'ר וליוטיוב תוך כדאי שזה שלוש תוכנות בתוכנה אחת שזה ממש שווה
אני מכיר הרבה תוכנות כאלו - שלא עובדות.
התוכנה עובדת? אתה מתחייב שאם היא לא עובדת אתה שולח את הנקודות בחזרה?
אם כן קח 100
אחי אני מתחייב שהיא עובדת אני ניסיתי אישית תפייסבוק היא מקפיאה בערך לשעה אולי יותר לא ספרתי תמסן לאיזה 10 דקות ותיוטיוב לא בדקתי
תענה שאלתי כבר פעמיים - יש התחייבות שאם זה לא עובד אתה מחזיר נקודות?
100, ואם זה לא עובד אתה מחזיר נק' ?
אם אתה מתחייב שזה עובד ומחזיר נק' אם לא, 100 נק' מיידי
יש התחייבות והכול אבל אני רוצה לראות מי מציע סכום הכי טוב ונראה עם שווה למכור למה זה דבר נדיר זה גם שלוש אפשרויות הקפאה וגם זה עובד ובלי וירוסים כמו כל החרטות באינטרנט