??![]()
??![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
הייתי מאוד רוצה ללכת אבל אין לי כסף![]()
^^מה זה אין כסף?אם הייתה באה אחת הלהקות האהובות עליי(כי אני יודע שאתה אוהב מאוד את נברמור) הייתי גונב להורים או מתחנן על הברכיים או הולך לסבתא חחח
אני לא הולך
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני גם-ככה מתחנן לאופנוע (מרשים לי אני פשוט צריך כסף בשביל לקנות)
אני לא יכול להתחנן גם על להקה
מה גם הם לא הלהקה האהובה עלי פשוט כל להקה שאני שומע שבאה לארץ אני רוצה ללכת אליה בלי קשר לכמה אני אוהב אותם
נערך לאחרונה על ידי Poseidon; 28-07-2009 בשעה 13:07.
בטוח בא,אני אעמוד עם חיוך של טמבל עם הפנים מאושר,ורוב הסיכויים שאני לא אגיב לכלוםXD
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
מאי בדוקק ראיתי אוותך, בנאדם אי אפשר לפספס אותך, אולי ראית אותי גם
בחוץ אחרי ההופעה שהתיישבת ליד הגדר, משמלאכם הייתי עם כמה חברה גבוהיים ראסטות בלאגנים, מזכיר משו?
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אפשר לנעול,ההופעה נגמרה מזמן
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"