ועכשיו מידע על הערס המצוי :
- יאאללה! - מי צריך אותך בכלל?
- בוא'נה! - גש הלום.
- סססס.. - נחש.
- ת'לא בא לי טוב י'הומו - לא הגעת בזמן מתאים, אנא נסה מאוחר יותר. ואתה הומו.
- הופה הופה הופה - האם אתה מתעניין במדובר?\קפוץ נא.
- יש לך חירבונה!!? - שואל אם אתה צריך לסלק פסולת לא רצויה מגופך.
- אני יפתח'תתחת! - אני אדחוף את איבר מיני לישבנך .
- יש'ך בעיות?! - מתחיל לדאוג לגבי ההתענינות שלך בפריט המדובר.
- כושלהרבאקקקקק!!!11- לכל הרוחות.
- ששתוווווק!!!!!- אנא בלום את פיך.
- מהההה? אתה לא אוהב קולה?..-האם אתה חנון?
- יא ראש וינטלטור, ראש מגנזיום (ניסיון של ערס להשמע חכם הדיבור על חומרים כימיים ), אל ת'צא עלי בחיים ש'ך!! - מנסה לקלל בצורה מודרנית
- יא בנבנבנבנזונה!! - בן של אישה העוסקת במקצוע העתיק בעולם
- אללה אללה יש מכות - קורא לחבריו לראות את המופע החביב על בני מינו.
- אאמא שלך בגבס!! -מיידע אותך במצבה הבריאותי של אימך.
- ספטינדודה שלך!! -מישהו במשפחה שלך.
- אההה אמא של ***, אהה אמא של *** - חפץ להגיד לך שהוא מעוניין לשכב עם אימך.
- צסססססססססססס!!! - ברכה מקובלת של ערס לפרחה.
- אשכנזי מניאק - קללה נפוצה של הערס, בדרך כלל בפתיחת העימות.
- תגידי בובה, לא חבל?! - אחת מעשרות דרכיי החיזור של הערס המצוי. פירושו הוא המנה אישית לבת המין השני לצאת עם הערס הנ"ל
- תגידי בובה, זה כאב? - מתעניין במחזור החודשי של בת המין השני איתה הוא מנסה להתחיל.
- אבא של'ך גנן? - מתעניין בפרנסתו של אביה של הנערה הנ"ל איתה הוא מנסה לפתח קשרים אנושיים (דבר בלתי אפשרי מבחינת ערס מצוי).
- בונאה אחי, את מי דפקתי אתמול?! - הערסים הם בעלי זכרון לטווח קצר ומצפים שאחיהם, הערסים, יזכרו את מעלליהם בימי אתמול שלשום.
- לך תתקאוועד - לך תזדיין.
- יא מלשין!! יא מנייאק! - פנייה לשוטר האזורי שידאג לעצירתו של הערס בו במקום.
- קיבינמט! - קללה ברוסית (אמיתי!)
- יא מלשין! יא שוטר!! - קריאה לאדם שדיווח על מעשיו של הערס
- וואו! בוא שניה!.. לא מרביץ לך'! - דקירה .
- אחי, אני אזיין את אמש'ך! - אחי היקר והטוב! אני רוצה לקיים יחסי מין עם אמך! (הערס מנסה להסוות את המשיכה המינית אל אימו הפקאצה).
- בקיצור: ערסי הצעצוע לא יפים (בלשון המעטה) ולא מדברים יפה (בלשון עוד יותר המעטה).
לפניכם דגל הערס המצוי -
ועכשיו מעט על ה- " ערס אקסטרים" ערס זה נוצר כשערס אכל "פלאפל" בכור דימונה ב-6.6.06. גופו גדל ושריריו הפכו להיות גדולים עוד יותר וחזקים בהרבה. לעומת זאת מנת המשכל ירדה...
מנהגי הערס אקסטרים
- 1. לאכול חנונים, לפחות 10 בשבוע
- 2. להרוג חנונים ,פריקים, מטאליסטים וערסים אחרים בשביל הכיף.
- 3. ב-6.6. לחגוג את יום היולדם,ולעשן כל מה שזז, ולהכין שרשרים ממשקפיים של חנונים.
- 4. להתעמת עם 2 קנדים כדי לשמור על כושר(1 הורג אותו) ולהכריח ערסים אחרים להפוך לערסי אקסטרים בשביל מלחמת העולם השלישית המתקרבת.
בשנת 1954 בשיאה של הקונספרציה הגדולה יצר בני גורן נוסחא לחישוב מנת המשכל של הערס הממוצע:
- 5.להזריק סמים לעוברים ושבים.
![]()
כאשר:עם זאת מתמטיקאים מלומדים הצליחו לפשט את המשוואה שהשאיר גורן, והגיעו לכך ש:
- A=גיל הערס
- G=כמות הגרבילים שנמצאו ברדיוס של 5 ק"מ מהערס בזמן הנתון
- X ו-Y הם נעלמים ולכן תאלצו למצוא אותם בעצמכם.
מכיוון שכל מה שנכפל ב0 שווה אפס חשוב לציין שנוסחא זו היא בעייתית אם נתחשב בעובדה שערסים נוהגים לבעוט בדברים ניכרים לעיין , בעיקר כאשר גובהם נמוך מ-30 ס"מ. עובדה זו גורמת לאייקיו של הערס המצוי להיות לא יותר מבח"מ (ולא לכל המוגבלים שבנינו , בח"מ אומר ביטוי חסר משמעות ולא משהו בסגנון ביסלי חסר מרקם ..)

Ani Magniv
מכיוון שכל מה שנכפל ב0 שווה אפס חשוב לציין שנוסחא זו היא בעייתית אם נתחשב בעובדה שערסים נוהגים לבעוט בדברים ניכרים לעיין , בעיקר כאשר גובהם נמוך מ-30 ס"מ. עובדה זו גורמת לאייקיו של הערס המצוי להיות לא יותר מבח"מ (ולא לכל המוגבלים שבנינו , בח"מ אומר ביטוי חסר משמעות ולא משהו בסגנון ביסלי חסר מרקם ..) 
ציטוט ההודעה
ספוילר: 
אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי