Cipher זה Tracker פרטי לטורנטים (הורדות) טראקר ישראלי. יש באתר מנוע חיפוש כמו ב: IsoHunt ועוד כאלה , פשוט הכניסה מותרת אך ורק למשתמשים רשומים. הדרך היחידה להירשם היא לקבל הזמנה ממשתמש רשום. הקהילה בטארקר הפרטי מפותחת ולרוב אתם תורידו קבצים על מהירות גבוה ואף קרוב למקסימום הקיבולת של האינטרנט שלכם מכיוון שהשרתים ישראלים. צריך לשמור שם על Ratio (יחס) בין ההורדה לההעלאה. כאשר היחס יורד מה 0.4 אתם מקבלים אזהרה ותוך כמספר אזהרות אתם מקבלים באן. ראוי לציין כי כול אזהרה תימחק לבד כעבור חודש.
לשם ההמחשה הנה מזה Ratio :
יחס: 0.58 העלאה: 10.61 GB הורדה: 18.28 GB
האתר חדש ומתפתח מיום ליום, והקהילה גודלת משמעותית.
ראוי לציין שבאתר יש צוות מיוחד שמעלה סרטים עם תרגום מובנה!!! רוב הסרטים שתמצאו הם באיכות מעולה ועם תרגום מובנה כך שאין בעיה לראות את זה בDVD או כול מקום אחר בלי להסתבך. אני אישית ממש מרוצה מהאתר אני חבר שם כבר זמן מה.
באתר מצויים גם פורומים שניתן לבקש שם דברים שאתם רוצים וצוות האתר, ינסו לעזור לכם ולהביא את הדברים שאתם אוהבים, אם תבקשו יפה כמובן.
יש באתר גם פורום V.O.D ששם אפשר לראות סרטים מלאים דרך האינטרנט!
ולעניין, למי שרוצה הזמנות אפשר להוסיף אותי במסנג'ר שהוא : h__yarden@hotmail.co.il או לבקש כאן יפה ואני יביא. מספר ההזמנות אינו בעיה מכיוון שיש באפשרותי לקבל עוד במידת הצורך, כרגע יש לי 49.
הערה נוספת: עדיף אימייל של GMAIL