http://up115.siz.co.il/up3/m4dzogvwkzex.jpg
מישהו יכול לעזור לי עם זה?
א. מה זה? כאילו זה אומר שהוינדוס שלי לא חוקי, אבל עשיתי פירמוט עם אותו הדיסק שהישתמשתי בו קודם.
ב. איך פותרים את זה?
http://up115.siz.co.il/up3/m4dzogvwkzex.jpg
מישהו יכול לעזור לי עם זה?
א. מה זה? כאילו זה אומר שהוינדוס שלי לא חוקי, אבל עשיתי פירמוט עם אותו הדיסק שהישתמשתי בו קודם.
ב. איך פותרים את זה?
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
1. פתח את מנהל המשימות (ctrl+alt+del).
2.תחפש את היישום wgatray.exe ותעשה לו סיים משימה(הערה: אם היישום כל הזמן חוזר למנהל המשימות,יש 2 אפשרויות או להעלות את המחשב ב-Safe Mode ומשם לבצע את כל התהליך או להשתמש בתוכנת עזר[סעיף 3.ב.]).
3.א.אחרי שסגרת את היישום, מחק את wgatray.exe מכאן: c:\Windows\System32 ומכאן: c:\Windows\System32\dllcache .
ב. אם לא הצלחת לסגור את היישום כמובן שלא תצליחו למחוק אותו, לכן תצטרך להשתמש בתוכנה Unlocker , אחרי שהתקנת את התוכנה, חפש שוב את היישום wgatray (איפה שכתבתי פה בסעיף א) לחץ עליו קליק ימני>Unlocker > סמן "בטל נעילה" ואישור, עכשיו בזמן הזה היישום מפעיל את עצמו מחדש, אתה צריך להיות מהיר וישר לעשות לו Shift+delete אם אתם רוצים שיטה יותר קלה תלחץ על היישום קליק ימני>Unlocker תסמן "למחוק" אל תלחץ אישור עדיין, קודם תסגור את היישום במנהל משימות וישר תלחץ אישור בתוכנה Unlocker.
4. לך להתחל>הפעלה רשום regedit ואנטר .
5. תגיע לכאן:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify
שמה יש תיקיה שנקראת "WgaLogon" תלחץ עליה קליק ימני ותמחק אותה.
6. עשה רסטרט למחשב וההודעות המציקות לא צריכות להופיע יותר.
תודה :}
אפשר רק לדעת מה זה יכל לעשות לוינדוס... כאילו זה היה חוסם משהו?
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה היה ממשיך כמובן עם ההודעות המציקות ובנוסף חוסם לך את העידכונים האוטומטים- Windows Updates(תגדיר בלוח בקרה שזה יתקין אותם לבד).