הרכב הוא פורד מוסטנג שנת 2009 עם 10K ק"מ בלבד - במצב חדש לגמרי! ייובא ביבוא אישי דרך סוכנות הינומה מוטורוס בת"א - אנשים מדהימים ושירות מעולה.
כמו שכבר הרבה מכם יודעים, מוסטנג V6 בארץ הולכת וניהית נפוצה יותר ויותר, אבל לטעמי ההפרש במחיר בין V6 ל V8 אינו מוצדק כלל, לכן החלטתי ללכת על הV6 מנוע 4000 והבטחתי לעצמי שאעשה הכל בכדי שלפחות הוא יראה יפה ושרירי כמה שאפשר (וכמובן לא ערסי כי אני ממש כזה!). יש לציין שמבחינתי הביצועים המכובדים של הדגם הזה מספקים אותי ומה שמשך אותי בעיקר בV8 זה החיצוניות שלו.
אז מה יש לנו פה:
מבחינה חיצונית:
"חבילת פוני" שכוללת גריל בהתקנה מיוחדת (הסטנרדט מגיע עם גריל ללא פנסי ערפל כלל), פסים לאורך הרכב(אני עומד להחליף אותם בפסים יותר אלגנטיים בזמן הקרוב, מחכה שהחבילה תגיע מארה"ב 2 סימלי סוס רץ שהובדקו על ידי לאחר שהגיע הרכב (הסמלים הוזמנו מראש דרך האינטרנט).
מאחורה ניתן לראות - מסגרת כרום לפנסים, מה שמבליט ומפריד כל פנס (מדהים לטעמי ברכב כסוף), סמל סקריפט "מוסטנג".
הדובדבן שבקצפת:
- סט אגוגזים כפולים עם צינור X של חברת "בורלא" העולמית, לסאונד עמוק ומדהים ולמעט כוחות סוס נוספים הסט כולו מנירוסטה איכותית והוא שווה כל שקל וכל ריצה למשרד התחבורה לאישור- הסט ייובא בנפרד על ידי והותקן אצל בחור עם ידי זהב בשם גבי בראשון לציון (בלי קשר יש לנו סדנת שיפורים והתקנות מי שרוצה את המס' שישלח לי PM). מי שמעונין לשמוע את הביצועים של הבורלא מוזמן לצפות בסרטון הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=v4-gu...layer_embedded
- ג'אנטים שהוחלפו אתמול בסדנה בהרצליה בגיוון כרום.
- כונס אוויר של GT מקורי
נ.ב.
את האנטנה אני מחליף לקצרה יותר בימים הקרובים- גם בדרך מארה"ב כרגע...
בפנים:
חבילת הפרימיום שכוללת מושבי עור, כסאות חשמליים ומערכת מקורית שבהחלט מתעלית בביצועים שלה - החבילה היא לא עניין של מה בכך, גם בדר"כ המושבים עם מבד ולא מעור
תמונות:
![]()

ציטוט ההודעה
Ani Magniv