מה יותר טוב 8200 או ממר"ם..
ומה צריך כדי להתקבל לשם (פרופיל וכאלה)
מה יותר טוב 8200 או ממר"ם..
ומה צריך כדי להתקבל לשם (פרופיל וכאלה)
בקרוב יהיה לי n95...
|
|
שאלה לא נכונה, אני אסביר לך מדוע -
8200 היא יחידה בחיל המודיעין, אם מעניין אותך מה היחידה עושה תחפש בגוגל ותמצא הרבה מידע אודות היחידה (מטעמי במ"מ אני לא ארחיב בנידון).
ממר"מ היא כיום יחידה, אבל אני מאמין שאתה מתכוון לקורס התכנות בבסמ"ח, קורס שהרבה פעמים מכונה קורס ממר"מ, קורס של 6 חודשים שבסופו של דבר משובצים במגוון יחידות, ביניהן גם 8200, רוצה לשמוע סוד? אחד השיבוצים היותר יוקרתיים בסוף הקורס הוא 8200, ועוד מס' גופים שעליהם לא נרחיב, אבל 8200 נמצאת בין 4 השיבוצים(מתוך עשרות שיבוצים אפשריים) הכי טובים למסיימי הקורס.
ואני מכיר הרבה ממר"מניקים שמשרתים ב8200 ועושים שירות מספק מאוד.
אם יש לך כבר ידע בתכנות ואתה רוצה להגיע ל8200 אתה צריך להיות מאותר למסלולים מסויימים בחיל המודיעין, אם אין לך ידע בתכנות או שאתה בעל ידע בסיסי מאוד בתכנות תצטרך לעבור קורס תכנות מקיף בבסמ"ח על מנת שיהיה לך את הסיכוי להתשבץ בסופו של דבר ל8200 (או למקומות טובים אחרים, יש ממר"מניקים שמקבלים שיבוצים בלאי ולא עושים כמעט כלום כל השירות).
בכדי להתקבל ל"קורס ממר"מ" אתה צריך להיות בעל פרופיל 64 ומטה ולעבור מבחנים לקורס, או לעשות יג' ולנסות להתקבל לקורס, בדרך הזאת אתה יכול לעבור את הקורס למרות שהפרופיל שלך הוא פרופיל 64+.
אני מקווה שחידדתי את הנושא מספיק, אם לא אתה מוזמן לשאול.
רגע אחי לא הבנתי אני יוכל להתקבל רק אם יהיה לי פרופיל 64 ומטה או מה???
בקרוב יהיה לי n95...
לממר"מ תוכל להתקבל רק עם פרופיל 64 ומטה או אם תיהיה טכנאי שסיים יג'.
או שאתה בן יחיד או שיש לך חס וחלילה משפחה שכולה