למה אין פורום פארקור פה? עכשיו זה ספורט דיי מפורסם.
אם יפתחו פורום כזה אני מעוניין לנהל. יש לי הרבה ניסיון בזה.
למה אין פורום פארקור פה? עכשיו זה ספורט דיי מפורסם.
אם יפתחו פורום כזה אני מעוניין לנהל. יש לי הרבה ניסיון בזה.
נערך לאחרונה על ידי maxvol; 31-07-2009 בשעה 09:41.
|
|
טוב סבבה שאנשים יגידו את דעתם
נערך לאחרונה על ידי -OmeR-; 31-07-2009 בשעה 14:54.
עומר,זה סוג של סקר-תקשיב,אם הרבה אנשים יענו שהם רוצים,וואלה אני פותח לכם פורום של אקסטרים ופארקור.
אם לא-תפתחו דיונים פה בספורט כללי.
נפתח
נערך לאחרונה על ידי -OmeR-; 31-07-2009 בשעה 14:53.
לפי דעתי צריך לפתח את פרקור בספורט כללי זה יהיה סתם לפתוח פורום פארקור זה יהיה בקושי עם אנשים מי שאוהב פארקור מוזמן לדבר על זה פה
כדורגל זה לא ענין של חיים ומוות זה הרבה יותר חשוב מכך
נערך לאחרונה על ידי -OmeR-; 31-07-2009 בשעה 16:29.
תגידוו למה לא עושים פורום טניס ומבטלים את ספורט כללי בכל מקרה את אף אחד לא מעניין אתלטיקה אופניים וכו'...
אולי כדורעף כדוריד אבל גם בקושי מגיבים פה
יש כאלה שזה כן מעניין אותם כמוני וכמו עוד הרבה! אתה ממש מבלבל תמוח שאתה אומר שזה לא מעניין אף אחד. זה שיש ילדים שלא יודעים לתת כבוד לספורט שהוא לא כדורגל או כדורסל זה בעיה שלהם! וחבל... וכרגע כמו בפורום שלך יש פגרה גם בכדוקעף וגם בכדוריד ולכן אין נושאים על ענפי הספורט האלה!
נערך לאחרונה על ידי -OmeR-; 31-07-2009 בשעה 17:38.
חחח שניכם טועים לא הבנתם אותי נכון
אני מעריך כדורעף וכדוריד הרבה יותר מכדורסל
למעשה ראיתי השנה כמה משחקים (בערך 5 בכל ענף)
אבל, הפורום הזה די נטוש וכבר כמה חודשים שמדברים רק על טניס. גם לפני הפגרה זה היה ככה...
אבל מה אפשר לעשות שאנשים לא מכבדים את הענפים כאלה המטרה שלנו היא להעלות את הענפים האלה למעלה כדי שיותר ילדים בני שמונה בני עשר ישחקו את המשחקים האלה וכך נוכל להפוך למעצמת ספורט תראה את הספרדים בהכל הם טובים כדורגל אלופי אירופה כדורסל אלופי עולם כדור יד סגני אלופי אירופי כדור עף אלופי אירופה להמשיך כי יש עוד הרבה?
בקיצור זה המטרה פה
בוא אני יסביר לך את הבעיה של ישראל אנחנו מה שנקרא אוהדיי הצלחות איך שנבחרת ישראל בטניס התחילה להצליח פתאום כולם חובבי טניס פתאום כולם משחקים טניס אני זוכר אני ובן דוד שלי ראינו משחק דיויס של נבחרת ישראל נגד בריטניה לפני חמש שנים ישראל ניצחה אני זוכר שם את אנדי מארי הוא היה אז צעיר ואנדי רם עלה ביחידים וניצח אותו.
שנבחרת ישראל בטניס תתחיל להפסיד אז מה תגיד? ואז בכלל לא יהיו פה אנשים בגלל זה אני אומר חבר'ה תנסו תשבו ותראו משחק כדוריד בליגה הישראלית משחק כדור עף פורמולה 1 אני מודה גם אני אוהב יותר כדורגל וכדורסל אבל אני גם חובב של ענפים אחרים תסתכלו על ענפים אחרים אולי תאהבו את זה ותתחילו לשחק ומי יודע אולי תיהיו השחקנים הטובים בעולם ותיצגו את ישראל
נערך לאחרונה על ידי -OmeR-; 31-07-2009 בשעה 19:35.
כדורגל זה לא ענין של חיים ומוות זה הרבה יותר חשוב מכך
אין ביקוש מספיק גדול לטניס,כנל לפארקור..
והמקסימום שייפתח לפארקור,זה פורום אקסטרים כתת פורום בחזרה.
איתי,לא נפתח פורום טניס כי אין ביקוש כמו שאמרתי,וספורט כללי זה פשוט פורום חובה בכל פורום :\
לא בגלל שאין הרבה ביקוש לזה בפורום...