תגידו
עם היו שודדים אותכם?לאיפה הייתם הולכים?
הייתם הולכים כמו כלבים למשטרה
אז תפסיקו להגיד שהמשטרה זה חרא
תגידו
עם היו שודדים אותכם?לאיפה הייתם הולכים?
הייתם הולכים כמו כלבים למשטרה
אז תפסיקו להגיד שהמשטרה זה חרא
![]()
לא נורא רונאלדו XD
|
|
השוטרים לא מלשינים יטמבל
מלשינים לשוטרים
ד"א תסתכל
http://www.youtube.com/watch?v=96WPp...eature=related
מה הקשר שוטרים הם סתם מלשינים הםדופקים אנשים על סמים ולפעמים סתם מפלילים כשמעמם להם באים בילוש עושים בדיקות על אנשים ויש עוד הרבה דברים מה הם לא מלשינים עכשיו? עם הייתם יודעים מה זה שוטרים בכלל ויוצאים מהבית מתי שהוא במקום לשבת כל היום על המחשב הייתם יודעים מה זה
נגיד ואתה צודק..
אתה חושב שהמישטרה באמת תעזור לך?!
מישטרה עוים מה שנוח להם..
הם יכולים ליהקבר עם תיק 3 או 4 שנים ולא לעשות איתו כלום!!
ני לא שונא מישטרה אבל המישטרה ממש ממש דפוקה..
אין מה לעשות
המערכת המשטרתית בארץ ממש דפוקה,הכל פרוטקציות..
אבל בתאכלס,בלעדיהם-היו פורצים לך ת'בית חופשי..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
דוגרי ללא המשטרה לא היה סדר במדינה,
ואין ממה לפחד מהמשטרה, יש אנשים רואים משטרה משתינים.
המשטרה לא יכולה לעשות כלום אם אתה לא עשית כלום, מקס' לתפור עלייך תיק ואם יש לך עורך דין טוב יצאת נקי.
למה מי זאת המשטרה ? העולם התחתון פי אלף יותר גרוע, המשטרה כמו שאמרתי רק תיקים עושים במקרה החריג, להרוג ? רק העולם התחתון, אז לא צריך להתעסק איתם ולא לאהוב אותם ולא לשנוא אותם.
יש משטרה-והיא עושה תעבודה שלה וזהו.
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 01-08-2009 בשעה 14:21.
אחלה מסקנה,אבל נראה אותך סובל את המשטרה על העורף שלך שאתה סתם יושב אם חברים בערב שישי וכל שניה הם מנסים להפליל אותך ואת החברים שלך על כל דבר קטן
יש ויש אלון, אבל איך שמשטרה מתנהלת לא פלא המצב ככה.
אני לא יודע מה לגבי שאר העולם
אבל המשטרה בארץ זאת אשכרה מאפיה חוקית
הם פועלים לפי החוקים שלהם ולפי מה שנראה להם
אתה מבין שאם יש שוטר שעושה סיורים בעיר ואישתו לא נתנה לו לפני עבודה יבוא ויוציא עליך תעצבים
אם זה בחיפוש או בדיבור מלוכלך
ואז אם אתה מדבר לא במקום מה? "הכשלת שוטר בעת מילוי תפקידו" "העלמת ראיות" קיצר דופקים בך סעיפים שלא קשורים לעולם
כשיתחילו לעשות עליך חיפושים רק כי משעמם לך דבר איתי ואני רוצה לראות מה יהיה לך להגיד
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אם אתה מסתכל ביחס למשטר בשאר העולם אז המשטרה של ישראל
באמת מאפיה שמושטטת בחוקים משלהם שלא כלכך קשורים לחיי הציבור.
אבל תאכלס מניסיון אני אומר לך שאם אתה נופל על בלש טוב שחוקר
מקרה פריצה לבית שלך או משהו אז תאמין לי שהם יתנו הכל כדי לפתור
את הבעיות שלך.מצד שני יש שוטרים שסתם משעמם להם אז הם
עוצרים אותך בדרך למקום ועושים עליך חיפוש:|