היום הזה היה צריך להגיע מתישהו, היום בו אני מפנה את מקומי למשהו אחר, הרגע בו אני אני מסיים את חלקי באטרף.
הגעתי לאטרף בגיל 15 עברו מאז 3 שנים בהם הצלחתי להגיע לדרגה הגבוהה ביותר שמשתמש יכול להגיע שזה מנהל אתר.
בזמן שהותי בפורום הכרתי אנשים מדהימים שעזרו רבות למען הצלחת הפורום הזה, עבדו בשביל שלכם יהיה איפה להעביר את זמנכם החופשי.
היה לי הזכות להיות בצוות המדהים הזה, עם בעלים שהוא באמת תותח על כמו אור עם מנהלי אתר אוכלי חינם כמו דורר, ליאור ואריק, ראשיים כמו תמיר, תומר וניר..
מי שלא יודע התחלתי את תפקודי באטרף בתור מנהל הורדות סרטים (פורום שמזמן לא קיים)לאחר זמן לא רב קודמתי לתפקיד מפקח הורדות ומפה הדרך היתה סלולה לניהול ראשי.
השקעתי הרבה מזמני למען הפורום הזה למען טובת הפורום והיום אין לי כבר את הזמן להיות אותו מנהל פעיל כמו שהייתי בעבר.
למי שלא יודע בעוד שלושה חודשים אני מתגייס והראש נמצא במקום אחר לגמרי, גם השבוע עברתי דירה דבר שכרגע מקשה עליי.
היום אני בקושי יכול להכנס ולתרום לאטרף בגלל הסיבות האלה ומה גם שכמו כולם לפני הצבא צריך לבזבז כל שנייה פנויה וזה הולך לטובת בילוים.
לסיכום אני יחזור על עצמי ויגיד שיש פה אנשים מדהימים והיה לי הזכות להיות בפורום כמו אטרף, ולפגוש אנשים מדהימים במהלך השלוש שנים שאני פה.
תודה לכולם ושבת שלום..

ציטוט ההודעה