משעמם לי...
איזה משחקים טובים יצאו לאחרונה?
|
|
לכולנו משעמם
בנתיים משחק ברשת עם חברים בBionic Commando
ושלא משחקים אני חזרתי לכמה משחקים:
COD4
CRYSIS סיימתי את שניהם החופש הזה
DMC 4 אחד המשחקים גם סיימתי החופש הזה
ואפילו FC2
חופש מעפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!
יוטם איך משחקים בחרא הזה??
אני 40 דקות על המשחק דוגמה ב toutorial של ה קומנדר (החלק של האסטרטגיה)
והפאקינג חיילים החליטו לשבת ולא לתקוף!!
מה עושים?
איך עושים עוד חיילים?
ואיך גורמים לקיימים לתקוף?
להיות קומנדר אולי לא כל כך נחוץ לך (אלא אם כן זה החלק שמעניין אותך במשחק (RTS))
כי להיות קומנדר במשחק גדול (20 על 20) זאת לא משימה פשוטה
בpractice אתה אומר לבוטים מה לעשות אבל במשחק אמיתי החיילים למטה זה אנשים אמיתיים, וכשאתה מתחיל לשחק יש מעליך קומנדר.
בעיקרון, אתה מקבל 3 יחידות בניה, jman לבני אדם ו conj לחיות. שהם בוטים, השאר אלו שחקנים אמיתיים.
במפה יש מכרות זהב שלידם אתה בונה מבנים שנותנים לקבוצה שלך אפשרות להתחיל משם במקום מהמבנה הראשי...
אצל בני אדם - Garrsion ואצל חיות - Sub lair, ככה אתה דוחף את הקבוצה היריבה עד המבנה הראשי שלהם, משמיד אותו ו game over
הסיבה שאתה צריך לבנות ליד מכרות זהב היא בשביל income, כל הזמן צריך זהב שיכנס אליך, אם לא אין לך upkeep ואז הבניינים שלך ללא מגן וקל מאוד להרוס אותם... גם כן להכניס זהב בשביל טכנולוגיה.
עץ הטכנולוגיה לבני אדם:
Armory נותן לשחקנים אפשרויות נשק חדשות בשטח, ולך לבנות מגדל חיצים שיורה אוטומטית על אויבים שמתקרבים ובכך מקטין לחץ מהקבוצה שלך.
Monastary פותח את יחידת הריפוי של בני האדם (Chaplain) ונותן לך כקומנדר את האפשרות לבנות shild tower אשר מגדיל באופן משמעותי את המגן של הבניינים שבטווח שלו (קודם בונים ליד הgarr או ה sub ) וגם כן אויבים קודם מנסים להוריד את הבניינים האלה וככה יש לך זמן להרוג אותם, מעין פיתיון.
Acadamy נותן לך את האפשרות ליחידה Legionnaire יחידות מאוד חזקות בעלי בריאות גבוהה. יתנו לך יתרון מאוד גדול בקרב.
Sieg workshop נותן לך את האפשרויות ליחידות sieg , היחידות האלה גורמות הרבה מאוד נזק לבניינים. גום נותן לך את האפשרות לבנות מגדל טילים (משמעותית יותר חזק מהחיצים אבל פחות מדויק - לא יפגע ביחידה שנתנו לה Buff מהירוץ.
עץ הטכנולוגיה של החיות
Nexus גם בדומה לארמורי נותן לשחקנים שלך אפשרויות חדשות בשדה הקרב ונותן את האפשרות לבנות strata spire שזה המקביל למגדל החיצים
Sanctuary בדומה למונסטרי - פותח את יחידת הריפוי של החיות, הshaman ונותן לבנות chloro spire שהוא כמו השיילד טואר אבל במקום לתת הגנה- הוא מרפא בניינים קרובים אליו
predator den - פותח את היחידה המקבילה ללגיונר של הבני האדם הנקראית predator
charm shrine - פותח את יחידות הסיג' של החיות וגם נותן את האפשרות ליצור את המקביל של מגדל הטילים של הבני האדם - ה static spire.
עוד מידע, כאן : http://www.savage2.com/en/gp_build.php
בשביל להורות ליחדות לתקוף, סמן אותם ולחיצה ימנית על המטרה. תשאיר את יחידות הבניה מאחור בשביל לבנות sub lair או garrsion ליד מכרה זהב וברגע שהוא מוכן להכין מכרה זהב ומגדל שמירה.
(כשאתה רוצה להניח sub/garr יש מסביבו עיגול כחול, העיגול הזה חייב להיות במסגרת של המכרה או שלא תוכל לבנות אותו)
זהו בקצרה על עץ הטכנולוגיה, וקצת טקטיקות
אני מקווה שתסתדר כי זה באמת משחק מעולה. הרבה עוזבים כי קשה להם בהתחלה וזה מקובל, עקומת הלימוד במשחק הזה היא מאוד גדולה. אם תרצה אני יכנס איתך לשרת ריק ואדבר איתך בסקייפ להדרכות
Savage 2
הסתדרתי...
בהתחלה (בפעם הראשונה) נותנים לך חיילים שאי אפשר לשלוט אליהם...
אבל הם התחרפנו טיפה אז הייתי צריך להרוס עם הבנאים...
אחלה משחק!
אני עדיין ממש גרוע (הכי הרבה שהרגתי בסיבוב זה 3 חחח)
אבל אני משתפר לאט לאט...
כן, אבל בלי טעות כתיב זה תמיד תפוס (באטרף דווקא לא אבל כבר התרגלתי...)
אז התחלתי לכתוב ככה בכוונה...