אני פשוט חייב לשחזר ויש כל כך הרבה תוכנות אז מה נראה לכם מומלץ?
חוץ מ RecoverMyFiles ניסיתי אותו כבר ..
תודה לכולם!!
אני פשוט חייב לשחזר ויש כל כך הרבה תוכנות אז מה נראה לכם מומלץ?
חוץ מ RecoverMyFiles ניסיתי אותו כבר ..
תודה לכולם!!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש כל כך הרבה יש לי DVD שלם רק לתוכנות האלה.
ואין דבר כזה הכי טובה אתה פשוט צריך לנסות כמה ואולי אחת מהן תצליח לשחזר את הקבצים שאתה מעוניין בשיחזורם.
בוא תגיד לי איזה סוג קבצים אתה מנסה לשחזר ואני אנסה להמליץ לך על תוכנות מתאימות.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כבר ביצעת כתיבה על הדיסק הקשיח מחדש כלומר הדיסק עבר פירמוט והתקנה או שכבר עברה תקופה מאז שמחקת את הקבצים? אם כן אז הסיכוי לשחזר בשלמות את הקבצים הוא אפסי אולי יהיה אפשרי לשחזר חלקי וגם רק חלקים מאוד קטנית שתצטרך להעביר אותם תיקון לאחר מכן.
בכל מקרה תיידע אותי לגבי השאלה שלי ונראה לאן אנחנו מתקדמים.
יום טוב בינתיים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא פירמטתי את המחשב רק מחקתי מסל מיחזור וקרה לי כמה פעמים שמחקתי ושחזרתי ובדרך כלל שיחזרתי קבצי ווידיאו אני רק שואל איזה תוכנה טובה יותר לשיחזור של קבצי ווידיאו יש לי כבר את התוכנה RecoverMyFiles
והשתשתי בה והיה בסדר ולפני כמה ימים עשיתי פירמוט והתוכנה הזו לא עבדה לי - הסיריאל לא עבד לי לא משנה ..
אני רוצה רק לדעת איזה תוכנה להוריד כדי לשחזר ווידיאו שנמחק לי תודה לך!!
מ א ו ש ר
נו אם עשית פירמוט זה בעיה, או שבעצם אתה אומר שמחקת את הקבצים אחרי הפירמוט ועכשיו אתה רוצה לשחזר אותם כמו פעם.
אם כך יש תוכנה שנקראת Ontrack Easy Data Recovery טיש עוד אחת מעולה שנקראת Acronis Recovery תוריד אחת מהן ותנסה אני בטוח שהן יעשו את העבודה.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
ויש גם את Recova החינמית