כותרת...
יצא לי לבקש בסן סירו, ברנבאו, קרית אליעזר ובשכונת התקווה...
ראיתי מבחוץ גם את הסטאדה פראנס..
כותרת...
יצא לי לבקש בסן סירו, ברנבאו, קרית אליעזר ובשכונת התקווה...
ראיתי מבחוץ גם את הסטאדה פראנס..
|
|
עדיין לא הייתי בחו"ל באף משחק
בארץ הייתי בכולם (כמובן מאלה שהיו בליגת העל בעונות האחרוונות) חוץ משל סכנין, נצרת, קריית שמונה, עכו ובאר שבע וחלק מזה גם הולך להשתנות בקרוב
בחו"ל לא הייתי בשום איצטדיון, אבל החלום זה להיות במשחק באנפילד, האווירה שם פשוט מדהימה.
בארץ הייתי בבלומפילד, בי"א באשדוד, וינטר, ר"ג, באורווה, בהרצליה ובאיצטדיון של רשל"צ ליד הסופרלנד.
אולימפיקו דה מארסיי (נגד בורדו, 0-0 היה לפני 8 שנים זוכר את זה כאילו זה היה אתמול)
עברתי גם ליד האיצטדיון של אייקס
בארץ-
קריית אליעזר, טדי, בלומפילד, עילוט, הקופסא, ר"ג (הלאומי), וינטר, האורווה, הי"א באשדוד, לויטה בכפ"ס, האיצטדיון של הרצליה וזהו נראה לי
עוד לא הייתי בדוחא, ק"ש, וסרמיל והמכתש, מקווה שיצא לי לבקר שם השנה (לפחות בשלושה מהם)
גם לא הייתי בשכונת התקווה וכנראה גם שלא ייצא לי להיות=\
איתי לא היית גם במכתש
עריכה: גם ברעננה ועכו לא הייתי אבל אני לא בטוח שהם מארחים בביתם השנה אלא עוברים לאיצטדיונים גדולים סמוכים
ואוו אתה פתחת פה משהו שלא יגמר היתי בכל כך הרבה אצטדיונים אבל מעולם לא היתי באצטדיון בח"ול
בישראל:
בלומפילד הקופסא טדי הי"א באשדוד עילוט בנצרת רמת גן וסרמיל בב"ש המכתש דוחא האיצטדיון בהרצליה (לא יודע איך קוראים לו )וינטר אורווה ואם אני לא טועה היתי פעם בשכונה
וכמובן הבית :
קרית אליעזר
כדורגל זה לא ענין של חיים ומוות זה הרבה יותר חשוב מכך
מי שלא היה בוסרמיל מוזמן חברה..
הייתי פעמיים בברנבאו,שנה שעברה ולפי איזה שנתיים הייתי במשחק שרובניו הביא וואחד הופעה.
ובארץ ההיתי בבלומיפילד וברמת גן במשחק השלום נגד ריאל מדריד..
ואני חוסך מעכשיו לקנות כרטיס לגמר ליגת האלופות..
נערך לאחרונה על ידי shimo0n; 07-08-2009 בשעה 11:13.
CR7 The Best In The World
בחו"ל הייתי אבל באצטדיונים לא,
בארץ הייתי בקרית אליעזר, האצטדיון הלאומי ר"ג, בלומפילד, הי"א אשדוד, הקופסא, הארווה וטדי.
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 07-08-2009 בשעה 14:22.
בחו"ל באנפילד
בארץ הייתי בקרית אליעזר,וסרמיל , בלומפילד, הקופסא,הי"א אשדוד,אצטדיון ר"ג, המכתש, וינטר,הארווה,גרין(נצרת),האיצטדיון העירוני לוד, אצטדיון גרונדמן(רמה"ש),הברפלד,לויטה וטדי.
נערך לאחרונה על ידי dafukbarosh; 10-08-2009 בשעה 16:53.
הייתי רק באיצדטיון רמת גן,כשהייתי קטן.ישראל שיחקה מול נבחרת עם שם ממש ארוך ומדים כחולים
הייתי גם בבלומפילד כשהייתי את הגביע של הערוץ הראשון הרוסי-במשחק של ספאטק מוסקבה נגד דינמו קייב לפני שנתיים שלוש
אני הייתי ברמת גן ובטדי איזה עלוב!
קונה הרשמות לאתרים ביתמורה ל 300 נקודות לפרטים שלחו לי פרטית