תגידו לי נגיד תראו שלחו לי דואר רשום מקרית ים והוא צריך להגיע למגדל העמק שזה חצי שעה ארבעים דקות לחיפה אז תוך כמה זמן זה אמור להגיע כי אמרו לי שיום שישי לא עושים משלוחים ושלחו לי את זה יום רביעי מתי זה יגיע יום שישי או יום ראשון?
תגידו לי נגיד תראו שלחו לי דואר רשום מקרית ים והוא צריך להגיע למגדל העמק שזה חצי שעה ארבעים דקות לחיפה אז תוך כמה זמן זה אמור להגיע כי אמרו לי שיום שישי לא עושים משלוחים ושלחו לי את זה יום רביעי מתי זה יגיע יום שישי או יום ראשון?
|
|
מה אתה טמפון, 4 בבוקר מה זה ישנה לך הידיעה אם זה יגיע מחר או עוד חודש?
יש משהו שאתה יכול לעשות? תכנס לאתר אינטרנט של דואר ישראל ותבדוק את מיקום החבילה אם יש לך את הקוד שלה.
היה לי אבל איבדתי והבנאדם לא מחובר ואני צריך כסף דחוףף למה ההורים הביאו לי השבוע כבר איזה 100 שקל ובקושי יש לי סיגריות אז אני דואג כי זה עם מגיע מחר אני לא הולך לישון ויקח תכסף כי הדואר נסגר ב-3 ועם אני ישן אני ישן יותר מ-3
תקשר לדואר תגיד לה פרטים על החבילה לאיפה זה אמור להשלח ועוד פרטים שהיא תשאל אותך כדי לוודא שזה אתה וסלאמת היא תביא לך ת'קוד וגם תגיד לך אפילו איפה זה נמצא
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
תקשר לדואר,זה מה שאני עשיתי שקיבלתי חבילה..