חח בסוף הלכנו ללונה פארק כי הגענו למסקנה שלרובנו לא יצא לעלות על הטופ ספין(חח אני הייתי פעם אחת בגיל 9 ומאז לא התקרבתי לזה חח)
טוב זה היה הלוח זמנים שלנו:
1.איך שהגענו עלינו לצלחת אני ו2 חברים ו2 נשארו בחוץ חיכו לנו,היה כיף בצלחת חח.
2.אחר כך עלינו על הטופ ספין חוץ מילד אחד שהשתפן שכבר ישבנו והיינו חגורים(שלא תחשבו לא נכון חח,אנחנו בני 14-15 ולא סתם חננות חח)
היה אחדד החזקים בטופ ספיןןן,היינו על זה פעמיים ברצף חח,והמיתוס נכון,אפשר לחטוף שמוחטות שאתה יושב מקדימה ובאמצע,חבל שלא ראינו מי זה חח.
3.אחרי זה עלינו על הטאגאדה הייה קטלניייי חחחח זה מצחיק רצח שם אתה עף על אנשים וכל זה חח
4.לאחר מכן עלינו על האבובים ואני בשיא הטמטום ישבתי מאחורה:/(תחשבו לבד למה שיא הטמטום)
5.היינו על הברייק דאנס אחר כך והיה משעמם תחת:/
6.היינו על האנקונדה,פחד מווווותתתתת
7.בלאק ממבה,משעמם רצחחח אני נשבע לכם בכבוד שלייי,רק אני וחבר שלי עלינו השאר פחדו,צילמו אותנו אפילו אם אתם לא מאמינים חח,אני יעלה את זה ליוטיוב ויעלה לפה עוד מעט,בשיא הרצינות,בלאק ממבה נראה מפחיד ומלחיץ=-O אבל שעולים כבר על המתקן ואתה עף למעלה זה איטי רצח שאתה רואה את זה חח,הייתי על זה פעמיים..
8.היינו על הבלרינה חח זה כבר לא כיף אחרי גיל 10
9.היינו על הרכבת הרים וירקנו על הילדים מקדימה חחחח,היו שם שני בני אחד עשרה ירקנו עליהם והם קראו לאח של אחד מהם,אתם רואים יש לו ליפהה על הראש,חולצה שרשום עליה בלאק מטאל וזקן צרפתי,חחח עמדנו מולו וצחקנו בשיא הצחוק חחחח
10.עוד פעם בלאק ממבה ועוד פעם השאר השתפנו ורק שנינו עלינו
11.אכלנו ואכלנו
היה אחד החזקים קיצר...
היום אני יעלה ליוטיוב אותי ואת חבר שלי בבלאק ממבה ויש גם תמונות חח רק כי קארין ביקשה חח

,חבל שלא ראינו מי זה חח.
,פחד מווווותתתתת
ציטוט ההודעה

צודק חח