כל פעם הוא כותב שהזיכרון במחשב שלי מלא
ובגלל זה אני לא מצליח להפעיל תוכנות משחקים וכו'
וזה לא הגיוני שזה מתמלא כי אני לא מפעיל כלום כמעט
זה סתם ככה מלא אפילו מגלישה באינטרנט
נראה לי יש לי וירוס או משהו
למישהו יש תוכנה שבודקת את הדבר הזה?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כמה זיכרון יש לך?
כמה זבל התקנת מאז הפירמוט האחרון?
ממליץ לך להריץ במצב בטוח, סריקת אנטי וירוס (אבירה מומלץ)
גם על הדרך לנקות את המחשב בעזרת CCLEANER
תכנס למנהל המשימות, ושמה לתהליכים, כמה תהליכים פתוחים לך? ( אתה יכול לראות את זה למטה) ותסגור דברים שאתה בטוח מכיר ואתה לא צריך שהם יפעלו (סתם דוגמא רשום לך נגיד ICQ.EXE) אבל לא לסגור תהליכים שקשורים לווינדוס ופעולות נלוות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תצלם את ההודעה שגיאה, אני חושב שאתה מדבר על הזיכרון הוירטואלי.
תגדיל אותו:
קליק ימני על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם>מתחת ל"ביצועים" תלחץ "הגדרות">מתקדם>שנה>תלחץ על גודל מותאם אישית> בגודל התחלתי תרשום 1500 ובמירבי תרשום 2500. תלחץ על "קבע" ,אישור ואישור.
מ א ו ש ר
אם הזיכרון מתמלא מה קשור הגדרות זיכרון וירטואלי?
תפעילי בבקשה את מנהל המשימות ושם תבחרי בתהליכים ותצלמי לי את המסך בצורה כזאת שאוכל לראות את כל התהליכים שלך עם כל העמודות ולאחר מכן תצלמי לי את החוצץ של ביצועים ותעלי לכאן כדי שאוכל לראות מי מתלבש על מה ולמה את סובלת מהבעיה אם בכלל.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!