מדריד פירקה את טורונטו 5:1.
הכובשים היו ראול עם צמד, רונאלדו, בנזמה ורובן.
מדריד פירקה את טורונטו 5:1.
הכובשים היו ראול עם צמד, רונאלדו, בנזמה ורובן.
|
|
ראול מעיק על שחקני ההתקפה של ריאל מדריד: השערים שלו הם פיקציה כשהם מגיעים נגד נבחרת הדייגים הלאומית של מונטריאול. עצם היותו על המגרש גורם לכך שבנזמה, שמקבל הוראות לברוח לצדדים נפגע מהעובדה שראול לא נמצא בעמדה שלו למשך זמן ממושך, והדבר העיקרי - גורמת לקאקא להפגע משני כיוונים - גם ראול וגם גוטי נדבקו לרגליים שלו במהלך המחצית הראשונה. זה מתחיל להמאס כבר וזה משהו שהעלה בי דאגה עוד לפני שקאקא עלה על כר הדשא והראה שהדאגה הייתה כדבר מן המניין.
הגיע הזמן שהוא ירד לספסל כבר - הוא מגיע על חשבונו של אריאן רובן שבעצם ישנה את המערך ל4-3-3 אמיתי ולא מערך הזוי חסר כל אגף ימני (כמו אתמול שארבלואה היה הכי פעיל שם במהלך המחצית הראשונה); לדעתי גם היגואין לא יכול לשחק בעמדה הזו לצד בנזמה, הרי הוא רחוק מלהיות סקורר - ואן ניסטרלוי אם באמת כשיר צריך לקבל את ההזדמנויות שלו ברמה העקרונית, אבל ברמה התיאורתית זה ברור שראול ימנע ממנו זאת ושוב ישחק 40 משחקים בעונה בניגוד לכל התחזיות (אמרו שתהליך ירדה לספסל יחל העונה, אבל לא קניתי את זה אפילו לשנייה).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-08-2009 בשעה 14:44.
siete אני מסכים אם חצי מהדברים שלך. ריאל לפי דעתי צריכה לשחק 4-5-1 בעונה הבאה כי ככה כל גאלקטי שבא משחק בעמדה האופיינית לו,אלונסו יהיה 50\50 ליד לאסנה,קאקה מאחורי החלוץ,ורונאלדו יכול לשחק בשני האגפים, אבל מי שיפגע באמת זה יהיה החלוץ אם באמת ריאל מעיפה את כל ההולנדים אז זה עושה קצת סדר בספסל ויהיה יותר קל ברוטציות.
לגבי המשחק שהיה. אני ראיתי ת'משחק רק מהמחצית השניה ולי הוא נראה די מבולגן ולא אחראי, לא יודע אייך קאקה שיחק אבל גוטי לא ניהל משחק ואלונסו בקושי נגע בכדור וגם אם כן הוא ישר מסר לשחקן הקרוב(אני לא מאשים אותו משחק בכורה צריך להתרגל) היחידים שעשו סדר במרכז המגרש היו לאס וגראנרו גם רונאלדו לא היה מי יודע מה בדקות שראיתי.
נקודות טובות שראיתי מהמשחק:
-סופסוף ריאל לא מקבלת גול ממצב נייח.
-מיגל טורס ירש את חולצה מספר 2 וגם קיבל את סרט הקפטן בדקות שגוטי ראול וקאסיאס לא היו במגרש.
-אלביול ארבלואה וקאקה אם הופעות בכורה מרשימות(לפי מה שקראתי וראיתי בתקציר).
-רונאלדו אם שער שדה ראשון בריאל מדריד.
-רובן מבקיע ברגל ימין מול שער ריק אבל בכל זאת רגל ימין.
בשורה התחתונה ריאל עדין לא מוכנה לליגה ולאירופה.
CR7 The Best In The World