Internet Download Manager 5.17 Build 5

Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 500 percent, resume and schedule downloads. IDM has a smart download logic accelerator that features intelligent dynamic file segmentation and safe multipart downloading technology to accelerate your downloads. Simple graphic user interface makes IDM user friendly and easy to use

rapidshare
http://rapidshare.com/files/24753297...ild_5.rar.htm
המדריך הגדול והמקיף ל-Internet Download Manager

IDM הוא מנהל ההורדות הטוב ביותר בעולם וכולםבקהילה יודעים את זה. הוא מוריד במלוא הפס הרחב, ניתן דרכו להורידסירטונים מיוטיוב, וניתן לקבוע את הפורמטים שברצונכם להוריד. הוא משלים אתשם ההורדה, והוא מנהל ההורדות היחיד שיכול להוריד מראפידשייר חלק ובליבעיות. התוכנה עולה כסף אבל בישביל זה המציאו את הקייגן ואת הפאץ' שעוזרלפרוץ את התוכנה. ניתן להתאים את IDM לכל דפדפן. רוצים לדעת עוד על IDM? קיראו את המדריך.
הנה מסך הכניסה:
בשחור:
הוספת כתובת(URL)
באדום:
להמשיך הורדה שנפסקה / שאתה הפסקת
בסגול:
לעצור הורדה
בתכלת:
לעצור את כל ההורדות
באפור:
מחיקת הורדה
בירוק:

אתם בראשית יכולים לבחור את הדפדפנים ש-IDM יוריד כמה שיותר מהר מכל הדפדפנים.
רק סמנו ב-v את הדפדפן שברצונכם להוריד דרכו.
באפשרות של "התחל להוריד אוטומטית את סוגי הקבצים הבאים" ניתן לבחור עוד פורמטים כגון הסיומת של word, של פוטושופ,של טורנט ושל כל סיומת,פורמט וכו'.
l
במסך זה אתם קובעים לאן ישמר הקבצים שתירצו להוריד.
ב:"תיקיית ברירת מחדל עבור קטגוריה כללי" יש מתחת עיון ושם אתם יכולם לבחוראת התיקייה שברצונכם להוריד אליה את הקבצים.
חיוג

כאן זה גורם לכך שנגיד והאינטרנט התנתק אז האינטרנט מתחבר בחזרה.
ממליץ בחום להגדיר.
זה הציל לי כמה הורדות.
כאן תם ונשלם המדריך המקיף שלי על Internet Download Manager.
קרדיט לי על העלאה!
תגובות!!!!