שלום אני רוצה לקנות מארז חדש למחשב התייעצתי כבר בנוגע לזה ועכשוי ההתלבטות שלי היא אם לקנות את CM590 או CM690 שניהם הם של חברת Cool Master
ותוכלו להגיד לי גם כמה מאווררים צריך בכל אחד שקונים אותו . כמה צריך להוסיף וכמה יש במארז עצמו ?
על העזרה
שלום אני רוצה לקנות מארז חדש למחשב התייעצתי כבר בנוגע לזה ועכשוי ההתלבטות שלי היא אם לקנות את CM590 או CM690 שניהם הם של חברת Cool Master
ותוכלו להגיד לי גם כמה מאווררים צריך בכל אחד שקונים אותו . כמה צריך להוסיף וכמה יש במארז עצמו ?
על העזרה
|
|
המחשב לא חדש קניתי אבל עכשיו דיסק קשיח חדש , הוא כבן שנתיים ואני יודע שהאוורור שלו לא משהו .
אני מפחד שיקרה משהו יום אחדאולי ישרף יש לו בלחץ מאורר אחד .
אני קונה מKSP .
התקציב הוא עד 450 +- אבל בלי לחרוג (לא כולל מאוורים)
* יש לי ספק של 500W אם זה טוב למארזים חדשים או שצריך להחליף ?
אם המחשב בן שנתיים לא הייתי משדרג מארז, הוא מגיע לטמפרטורות גבוהות לדעתך?
אם כן אז תבדוק לכמה...
בנוסף, יש סיבה שאתה בוחר ב KSP או שלא אכפת לך אם נביא מחנות אחרת?
אממ תאמת אין לי חנות מועדפת פשוט זה הכי קרוב אליי או KSP או איבורי אבל לא המליצו לי על איבורי .
טמפ' די גבוהות מעבד 30 + אבל כשאני משחק זה כנראה 40+ הדיסק קשיח החדש 42 + ממש חם והדיסק הקשיח הישן שלי הוא בסדר דווקא בטמפ 24 משהו כזה ...
בקיצור אתה יכול לעזור לי לבחור במארז ? =]]] בבקקשה
Mg007
חחח זה ממש נמוך.
מעבדים (אני לא יודע איזה שלך אבל בכללי,) יכולים לרוץ בכיף על 70 מעלות...
חלקם גם יותר.
בקיצור אם בכל זאת אתה רוצה מארז אז תיקח את ה590 ותוסיף לו 2-3 מאווררים, או לחילופין (מה שלדעתי יותר טוב) תקנה מ skypc את המארז nzxt tempest הוא עולה טיפה יותר מ450 אבל מגיע עם 5 מאווררים.
אני חושב שאני אלך על ה590 עם מאווררים כי גם לא מצאתי בסקאיפיסי את הטמפטסט ולא בKSP
תודה על העזרה אפשר לנעול
Mg007