זה בלפטופ
למה אי אפשר להכינס ?
דחוףף בבקשה
![]()
זה בלפטופ
למה אי אפשר להכינס ?
דחוףף בבקשה
![]()
|
|
תנסה שחזור מערכת למועד מוקדם יותר שבו לא קרתה הבעיה,רק תקח בחשבון שזה עלול למחוק דברים שהתקנת.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה וירוס אל תטרח לתקן כי אי אפשר (אני עדיין מחפש פיתרון לבעיה המסריחה הזאת שהוא יוצר) הוירוס הזה זה קובץ בדאבל קליק ומפעיל את החלון הזה.
בכל מקרה אין לי אפשרות להסביר כרגע פרמט ותתקין אין ברירה כי גם שיחזור לא יעזור עכשיו ואל תתקין את ה NBA יכ הוירוס הזה נמצא כנראה בתוכו אם היה לך אנטי וירוס נורמלי ומעודכן הוא היה עולה על הקובץ הבעייתי מייד ואני ממליץ לך להתקין אנטי וירוס כזה.
לילה טוב
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מה רציני?????
איזה זין זה מחשב של דוד שלי
והNBA כבר מותקן עוד מלפני שהיה את הבעיה
מה שהתקנתי היום זה היה רק ה NBA והמי רוצה להיות מיליונר חח
רגע שנייה,
אן אפשרות לסדר את זה או משהו?
עוד משהו שלא אמרתי
יש לי דיסק בכונן וזה לא מראה את ההודעה
והוירוס הזה אמור להשפיע או להרוס את המחשב שלי חוץ מהתקלה הזאת?
נערך לאחרונה על ידי avidorturgi; 11-08-2009 בשעה 02:50.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא הוירוס הזה לא הורס את המחשב הוא רק הורס הגדרות של פעולות תקינות לדוגמא קבצים מוסתרים וכל הגדרות התיקיה נעלמות כלא היו כלומר אתה לא יכול להגדיר מעכשיו כלום בתיקיה.
דבר נוסף כל דאבל קליק על הדיסק הוא מפעיל אותו וככה זה ימשיך וימשיך ולא משנה גם אם תסיר אותו הוא כבר הרס חצי מהגדרות המערכת אני מנסה למצוא פיתרון שיחזיר את ההגדרות לקדמותן אבל עדיין ללא תוצאות.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
עריכה 2: נסו את הדברים הבאים http://www.techknowl.com/2009/01/rem...run-virus.html
אם אני לא טועה זה וירוס שבעצם עושה הפעלה אוטומטית מהכונן עצמו ונותן את ההודעה הזאת.
נסו למחוק אותו כך:
בתוך המחשב שלי>כלים>אפשרויות תיקיה> להוריד V מ"הסתר קבצים מוגנים של מערכת הפעלה" וגם לסמן למטה "הצג קבצים ותיקיות מוסתרים" , אחרי זה ללחוץ אישור.
עכשיו נכנסים לכונן ואם יש שם קובוץ autorun.inf אז למחוק אותו.. יכול להיות שהמערכת לא תיתן למחוק אז אפשר לנסות את זה במצב בטוח או עם התוכנה Unlocker .
* אחרי המחיקה להחזיר את הV באפשרות של "הסתר קבצים מוגנים.."
עריכה: עכשיו שמתי לב שכתבת שזה הורס את ההגדרות תיקיה.. זה מסביר למה הוירוס הזה מעצבן..
אז רגע therider , לעשות את מה שאמרת או לא?
מ א ו ש ר
תנסה את מה שכתבתי מתחת לעריכה 2, אבל אם אתה לא יכול להתעסק עם "אפשרויות התיקיה" אז לא תצליח למחוק את הוירוס (מן הסתם זה הגיוני כי הוירוס חוסם את זה).. אז תנסה את הלינק שהבאתי בעריכה 2 זה פתרון מתקדם.
מ א ו ש ר
מה שהבאת מעולה אבל מה שאני צריך זה החזרת האפשרויות תיקיה ואת זה אני לא מוצא בשום מקום כי החזרת הקבצים המוסתרים לא מחזירה את האפשרויות תיקיה.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
רק repair לווינדוס יוכל לעזור במקרה שאתה לא מוכן לפרמט :\
מ א ו ש ר
תנסה גם את מה שכתוב בלינק
http://www.techknowl.com/2009/01/rem...run-virus.html