אני הכי הייתי רוצה לראות את ראובן עטר מאמן
הוא לא מפחד לשחק התקפי והוא מאמן טוב הוא הגיעה עם נתניה פעמיים למקום שני ואת ביתר הוא לקח שהיא לא הייתה במיטבה והביא אותה למקום השלישי
רוני לוי
אייל ברקוביץ'
יצחק שום
גיא לוזון
ראובן עטר
יוסי מזרחי
ערן קוליק
מאמן זר
|
|
בלי ספק יצחק שום המאמן שהכי מגיע לו שהוא לא מפחד לשחק התקפי לוקח קבוצות שמגיע להם להאבק בתחתית ומביא אותם לצמרת מאמן גדול זכה באליפות עם פנא הגיע לליגת האלופות מה עוד צריך?
נערך לאחרונה על ידי Aviv2222; 11-08-2009 בשעה 21:24.
[CENTER]
אייל ברקוביץ', היה שחקן ענק וכבר אמר שהוא רוצה לאמן רק את הנבחרת, צריכים לתת לו את הצ'אנס.
בהולנד ניסו את זה עם ואן באסטן ובגרמניה ניסו עם היצפלד וגם עכשיו בארגנטינה מנסים עם מארדונה.
בקיצור זה לא חדש בעולם, צריכים לתת לו את הצ'אנס הזה.
את האמת גם אני חשבתי לבחור פה אבל לדעתי אין לו עוד ניסיון
לעדתי צריך לתת לו לאמן את הנוער איזה שנה ואז להעביר אותו לנבחרת זה לא קל להתחיל לאמן שהקבוצה הראשונה שלך היא הנבחרת..
למרות שאני חייב לציין שיש לו חוכמה הוא פשוט יודע מה יהיה במשחק אחרי 20 דקות וכאלה תמיד שאני מסתכל בשידורים שלו הוא צודק..
אייל ברקוביץ' בלי ספק בכלל הבנאדם גאון כדורגל...
למה לא שמת את האפשרות של אברם גרנט שיחזור לקדנציה שנייה?
ישלו מקום לאמן את הנבחרת הרבה יותר מערן קוליק גיא לוזון ורוני לוי זה בטוח
אייל ברקוביץ , פשוט כמו שאמרו מעליי גאון כדורגל - אין מה להוסיף חוץ מזה.
אבל לכו תידעו קל לדבר בטלוויזיה ולהעיר הרבה הערות , ברגע שהוא מחליט באמת במשחק בתור מאמן יכול להיות שדווקא אז הוא לא עישה כל מה שהוא מדבר.
בכל מקרה , אייל ברקוביץ.
אני במקום לוזון הייתי מביא מאמן בינלאומי עם שם גדול,או לפחות אחד שידוע בהישגיו באירופה.
המצב עם קשטן על הפנים והוא לא ממש יודע את מי לזמן ועושה הרבה טעויות שטוטיות.
אייל ברקוביץ אוהב לדבר תנו לו לנסות ונראה מה הוא יעשה
אייל ברקוביץ'.
אמרתם כבר הכל ^^
".It always seems Impossible until it's done"
שלמה שרף
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...