מי שלא יודע
לא מזמן שוחרר Windows 7 לאינטרנט
אז מה אתם חושבים כדאי להתקין עכשיו WIN 7
או עדיף לחכות לעידכון הראשון ולהוצאה הרשמית?
מי שלא יודע
לא מזמן שוחרר Windows 7 לאינטרנט
אז מה אתם חושבים כדאי להתקין עכשיו WIN 7
או עדיף לחכות לעידכון הראשון ולהוצאה הרשמית?
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
|
|
ברור שעדיף לחכות,גם אם תחכה עד אוקטובר אתה תקבל תכנה עם באגים,אז עכשיו תאר לך מה תקבל ..
כדאי מאוד
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
ברור שעדיף לחכות... עכשיו המערכת מלאה באגים, פריצות ושטויות שלא כיף להתעסק איתן...
למה נראה לכם שהמערכת מלאה באגים ופריצות?
תתקינו ותדברו :\
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
ממליץ מאוד, אני משתמש בו ואין שום באגים והכל רץ אצלי חלק, מרוצה מאוד![]()
קודם כל זה כבר מזמן לא בטא
אלירן אני לא יודע במה אתה משתמש אולי אצלך עדיין בטא אבל כבר מזמן יצא הגרסא הסופית (לא בדיוק סופית, מה שימכר בחנויות יגיע בלי IE ואולי עוד שינויים קלים לא זוכר בדיוק) אבל אין הבדלי ביצועים\באגים וכל החארטות שאמרו
הורדות מוזיקה:
עם כל הכבוד לכל התגובות שפה, הרוב לא מבינים כל כך. - עדיין לא יצא ווינדוס 7 המלא, לכן, יהיו בווינדוס הרבה באגים (מניסיון), והווינדוס יהיה חסוף מפני פריצות, כמו כן, יש רק את גירסת הביטא. הסבר:
גירסת הביטא היא גירסת ניסויים, לכן, אין לסמוך על הדברים האלה, ממליץ לך לחכות לווינדוס 7 המלא, אל תקח שום סיכון, כי באמת מחשבך יעמוד בפני סכנה. - יום טוב והמשך גלישה מהנה!
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
הורדות מוזיקה:
ה7600 זה ה RC האחרון, עדיין חסרים בו פ'יצרים ואולי גם יש עדיין פרצות אבטחה.
אבל סה"כ חוץ מדברים כאלה ה הווינדוס הסופי.
RC זה release candidate זה אומר שהגירסה הזאת מועמדת להיות סופית (אין בה כמעט באגים וכו... בקיצור הם היו יכולים לשחרר ככה בערך).
אני בעד להתקין עכשיו כמערכת הפעלה שנייה (בdual boot).