ראיתי איזה מישהו שרשם מדריך איך להיות ביקי חזק בפול...
יכולתי למכור את המדריך הזה... אם היתי ממש אבל מממממששממשמשמשמששמ נזקק...
אני נותן אצות להיות לוחם חזק. (לוחם)
דבר ראשון- סקילים-שימו את כולם. עכשיו נחזור לסקילים אחרי זה.
דבר שני-מהירות-לפני ריסט ראשון אתם לא צריכים לא מהירירות ולא חיים. אבל! בשרתים קשים כמו MU ישראל
תעלו 100 לחיים -900-1000 לכוח והשאר מהירות.
דבר שלישי- קומבו- משימת הטבעת והאבן מביאה לכם שתי דברים מועליים ביותר- 6 נקודות לכל רמה+ קומבו .
עכשיו אמרתי שנחזור לסקילים נכון? אוקיי- בשביל קומבו מהיר וחלק אתם עודים את הדבר הבה- לוקחים את הסקילים לפני הסדר (אני מציע-שיסוע חרב=1 שיסוע (של ביקי) =2 שיסוע מסובב=3 רעידת אדמה=4.
אוקיי. למה בסדר הזה? כי כשתהיו ולים (אפילו לא) אתם תצטרכו לעשות קומבו מהיר מאוד. עכשיו מה הבעיה?
השיסוע מסובב הוא הכי מהיר ונתן לעשות אותו בכל מקום. בלי לכוון על שום דבר או על אף אחד. כדי לעשות קומבו צריך מכה מכל דבר אז זה לא כמו בריסט הראשון- שיסוע חרב-מסובב-שיסוע חשמלי. (לא משנה איך קוראים לזה)
אז אתם עושים ככה-מככונים על האיש (בחיית כשאתם תהיו פולים אתם לא תצטרכו להרוג מפלצות בקומבו...)
ולוחצים מהר 1 ואז 2 ואז 3 אבל מהר מהר וזה יצא קומבו מהיר וקטלני!
דבר רביעי- (הכי חשוב) כדי לעלות רמות בסרבר קשה אתם צריכים לתפוס ספוטים טובים (כן זה לא קורה...)
ואני מדבר על ריסט ראשון. אז 3 אפשרויות או שתתאמנו לבד ותחרשו (הכי גרוע) ואם כבר תשימו אפקי,
או שתתאמנו בפארטי של כמוכם ושימו אפקי ולא משנה.. (מומלץ) או שתמצאו מישהו שיאמן אתכם (הכי מומלץ)
עכשיו, כדי להיות ביקי חזק לא צקיך סט כזה חצי חצי... אחרי ריסט 2 או 3 (מציע אחרי ריסט 5) תקנו סט +הכל ככה שתדעו שאתם לא תעזבו סתם ותשיאור סט....
כדי להיות ביקי חזק בפול ולא להיות אחד האלה שאמגי פותח אותך עם באף של חיים... תתאמנו על קומבו מהיר כבר מאז שאתם מקבלים קומבו. אם תתאמנו אז אתם תמיד אבל תמיד תהיו חזקים. כדי לגרום לאנשים לפחד ממכם כבר בריסט 10 תקנו סט +הכל אבל עם איאי לא נייט. זה יראה כאילו קניתם את הסט לבד (עצה שלי אם כבר נייט אז תקנו מגן מאנשים) זה יראה כאילו אתם סוסים!!!
תהנו
אל תשכחו להגיב!!!![]()

ציטוט ההודעה