אני עושה השוואה בין הexatmat לבין הdestructor שתי הפדים הטובים ביותר של רייזר,מי לדעתכם יותר טוב?
לדעתי הEXATMAT לוקח...
אני עושה השוואה בין הexatmat לבין הdestructor שתי הפדים הטובים ביותר של רייזר,מי לדעתכם יותר טוב?
לדעתי הEXATMAT לוקח...
נערך לאחרונה על ידי A&E; 14-08-2009 בשעה 15:07.
|
|
גם לדעתי ה exactmat לוקח !
איזה הבדלים כבר יכולים להיות בפאדים לעכבר?? אבל הייתי הולך על exactmat רק כי הוא יותר יפה
חח פרדוקס זה חלום שלך הפורום הזה חחח
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
תאמין לי שיש הבדלים, אתה לא חייב להיות אנטי בקשר לציוד היקפי שמותאם לגיימינג, גם אם הוא טיפה יותר יקר יש כאלה שאוהבים להשקיע
MANTIS CONTROL הכי טוב.
ומי שאומר שלא כנראה שהוא לא מבין כלום מהחיים שלו![]()
זה שיש לך אותו ולא ניסית אחרים לא אומר שהוא הכי טוב...
אולי אתה תלמד משהו מהחיים שלך ותנסה אחרים, אני מדבר מניסיון שהEXACTMAT לוקח
שמע זה הכל תלוי , צריך לבדוק את האייכות של הפאד מלמטה ולבדוק אם הוא נדבק לשולחן ולא זז או לבדוק איזה מהפאדים יותר רגיש ויותר חלק למהירות עכבר .
גם הגודל תופס חלק בעניין כי בכל זאת צריך להתאים את הגודל לשולחן .
אני לא ניסיתי אותם אז אין לי חוות דעעת עלייהם , אבל אם אתה רוצה אני יכל להסביר לך על QcK של Steelseries .
בסך הכל פאד טוב , הכיסוי שלו מלמעלה לא הכי אייכותי כי הוא נתלש מהר אבל אייכות הפאד מלמטה טובה מאוד .פאד שגם בא בגדלים שונים ונותן מהירות תגובה מעולה ומהירה לעכבר .
(:
שידת העץ הישנה והטובה
ואני לא שם זין על החיים של העכבר
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
PARADOX איך אתה מנסה לעשות השוואה בלי שיהיו לך שני הפדים לשם השוואה?! על דעת מה אתה מנסה לבנות את ההשוואה על דעת מראה ונתונים? צריך לחוש אותו לבחון אותו במשחקים וכו'.
אם אתה רוצה אתה יכול לברר מי יש לו את הסוגים האלו שדיברת עליהם ולנסות להלוות אותם ולבחון אותם.
או שלא יודע תחשוב על משהו אחר אני רק מעיר את תשומת ליבך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נערך לאחרונה על ידי PaRaDoX; 16-08-2009 בשעה 12:25.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נחמד ככה שאתה חושב שאני לא אגיד לך מה לעשות, אבל אתה יודע מה צודק, אני לא אגיד מה אני רק אגיד איך!
כל ביקורת או השוואה שאתה רוצה לבצע אתה חייב שני דברים או שהמוצרים שעליהם אתה מדבר יהיו אצלך פיזית בידיים ואז אתה בוחן אותם או שאתה מלקט חומר מהרשת ומביקורות שעשו אחרים ונותן קרדיט מלא לכל האתרים שמהם לקחת את החומר.
הכללים של ביקורת או השוואה תהיה בנויה כך:
1. הצגת כל מוצר ע"י תמונה וסקירה קצרה על המוצר בכלליות ועל החברה היצרנית, שימושי המוצר, אריזה ובאנדל, נתונים טכניים מבית החברה כולל קישורים, יתרונות וחסרונות על פי הנתונים היבשים בלבד ופלח השוק שהוא פונה אליו. אם אלו שני מוצרים מאותה חברה אז הסקירה על החברה תהיה קודמת לסקירת המוצרים מבית החברה.
2. הצגת מבחני ההשוואה ומערכת הבדיקה, הצגת נתוני הביצועים שהציג כל מוצר בהשוואה למוצרים מתחרים בשוק או בהשוואה למוצרים שאליהם אתה משווה.
3. הצגת סיכום ומסקנות ונתינת ציון כלשהו על המוצרים בהתאם לדעתך האישית!
4. כל ביקורת או השוואה שלא תענה על הדרישות הללו או שתהיה בנויה על פי ביקורת של אתר אחד ולא תראה על עבודה ובדיקה של כמה ביקורות ושילוב הביקורות בביקורת שלך תימחק על ידי!
5. אתה החלטת שאתה מעיז אז תראה לי באמת מה אתה יכול אם אתה רציני או שאתה סתם בא לבלבל את המוח כי ההשוואה שאתה עשית כאן אני לא קורה לזה השוואה אלא סתם לשאול ת'חברה מה הם חושבים על משהו.
תהיה מקצועי אני אקח אותך ברצינות תהיה חאפר אני אריב איתך כל היום!
יאללה בהצלחה!
ועוד דבר שאני לא אסכים אליו וזה העתק הדבק ביקורת שתהיה בנויה על פי שיטת העתק הדבק מאתר אחר בלי ניסוח ודעה אישית שלך אני אשלח לך לעריכה מחדש!
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 16-08-2009 בשעה 15:49.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא עשיתי השוואה אמיתי, עשיתי סוג של סקר בין הילדים...