קרדיט לאתר אחר
IObit Security 360 היא תוכנה קלה אשר סורקת למציאות מזיקים כגון רוגלות, וירוסים, איומים, עוגיות מעקב וכו'. התוכנה מאוד שימושית ובעצם חובה בכל מחשב. על מנת לתרום לכל הקהילה היהודית, תרגמתי את התוכנה לעברית ושלחתי לIObit. לכם אני נותן את העברית עוד לפני שהיא הגיעה להורדות הרשמיות של IObit. זכרו שהתוכנה עדיין בשלבי ביתא (כבר גרסת ביתא 3.1) אך היא מתפקדת כאילו היא תוכנה גמורה. ממיץ בחום להתקין את התוכנה על כל מחשב. זכרו שתוכנה זו אינה תחליף לאנטי- וירוס א רק תוכנת עזר שתמצא את מה שהוא לא מוצא.
הורדה:
התקנת התוכנה + עברית
חלצו את קובץ ה7z עם תוכנה כלשהי. ממליץ בחום על ZipGenius.
כנסו לתיקייה שאליה חילצתם וכנסו לקובץ ההתקנה כמו בתמונה:
התקינו את התוכנה כרגיל.
לחצו עם המקש הימני על סמל התוכנה בשולחן העבודה ולחצו מאפיינים או Properties.
בחלון האפיינים של הסמל, לחצו מצא יעד (אני חושב) או Find Target, כמו בתמונה:
בתוך התיקייה שנפתחה לכם, כנסו לתיקייה language, כמו בתמונה:
העבירו את הקובץ Hebrew.lng מהתיקייה שאליה חילצתם לתיקייה שפתחנו. היעזרו בתמונה:
כנסו לתוכנה ולחצו על Setting, כמו בתמונה:
עשו כמו בתמונה:
עכשיו התוכנה בעברית!
שימוש בתוכנה
בדף הראשי של התוכנה, מתחת לניתוח הגנת המחשב, לחצו בדוק עכשיו. אם מופיע לכם סימן V ירוק, אתם מוגנים. אם נמאו בעיות, התוכנה תראה את הבעיות שניתן לפתור ותיתן לכם לפתור. אם היו בעיות, תקנו אותן ולאחר מכן לחצו על בדוק שוב ותראו שמופיע V ירוק.
לעדכון, לחצו על הכפתורועקבו אחרי ההוראות.
לסריקה:
הגנה בזמן-אמת:
כלים מומלצים:
בדיקת hijack - זה כמו HijackThis. לניתוח כנסו לאתר hijackthis.de
חורים באבטחה - מגלה בעיות באבטחה ומתקן אותן
הגנה פסיבית - אפשרויות הגנה על Internet Explorer וFireFox
ביטול נעילה & מחיקה - עושה את מה שUnlocker עושה. מבטל את הנעילות שמופעלות על קובץ כדי למחוק אותו.
מטאטא פרטיות - ממש כמו המנקה של CCleaner. מנקה קבצי זבל וקבצים שיכולים להעביר מידע פרטיות כגון עוגיות וסיסמאות שמורות.
PC Tuneup - הורדת התוכנה Advaned System Care להאצת המחשב.
כאן מסתיים המדריך שלי.
לדעתי זאת התוכנה הטובה ביותר לניקוי מזיקים, אך זכרו שהיא אינה תחליף לתוכנת אנטי-וירוס!

ועקבו אחרי ההוראות.