סריקת קבצים אונליין-פשוט וחינם! ~חובה לכולם~ כיום כולנו מודעים לוירוסים ולמזיקים השונים הקיימים ומסתובבים באתרי הרשת ללא הפסק ומתחדשים מפעם לפעם.
רוב הוירוסים הקיימים כיום מגיעים ממקומות שונים כמו: איימילים,פרסומות,ורובם דרך קבצים שאנו מורידים מהרשת למחשב האישי.
לכן החלטתי ביוזמתי לשתף אתכם באתר.
השימוש הוא פשוט: בוחרים בקובץ כול שהוא שהורדתם למחשב והשרתים של האתר מעלים וסורקים אותו בעזרת כמה וכמה אנטי וירוסים. בינהם: אוירה,נוד 32,אוורסט ועוד ועוד..
שאלה: אך אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני צריך את זה? הרי יש לי אנטי וירוס במחשב ואני יכול לסרוק איתו.
תשובה: ללא ספק כן זה גם יכול לעזור,אך הינכם רוצים לצרף סריקה או מחייבים אותכם זה הפיתרון [מיועד לעצלנים מאיתנו]
אז בלי הרבה מילים קבלו את האתר:
virustotal:
לטעמי זה האתר הטוב ביותר כיום רוב העולם משתמש בו והוא תומך בכול שפה אפשרית ובינהם גם עברית,שירות חינמי ופשוט.
אני אישית ממליץ עליו. (משתמש בו קבוע)
(לכניסה לאתר יש ללחוץ על התמונה)
דבר חשוב שצריך לציין: כול אותם האתרים (כולל האתר הזה) הם מדי פעם מתריאים התראות שווא,כך שאין זה כתחליף לסריקה ובשום פנים ואופן לא לסמוך על זה,מומלץ (חובה!) לעשות סריקה נוספת עם האנטי וירוס המותקן אצלכם במחשב!
למי שיש עוד אתרים מוזמן לפנות אליי בפרטי עם הכתובת של האתר!
קרדיט לי על הכתיבה,שימוש מהנה.





ציטוט ההודעה
