שלום,
ארגון eSrael לא מזמן קיבל את חברת הענק SteelSeries כספונסרית הרשמית שלו, פיצל דרכים עם קבוצת ה-Counter-Strike שלו, וממשיך להפתיע ומכריז על קבוצת בנות חדשה.
מיכאל 'mele' אלבז המנהל של הארגון הנכבד אמר לנו:
"כיום אנחנו רואים יותר ויותר שחקניות, קבוצות וטורנירים הבנויים לשחקניות ממין נקבה. עברה תקופה ארוכה מאז היתה קבוצת בנות בישראל ואנחנו בeSrael חשבנו שהבית שלנו הוא המקום לאפשר להם להתפתח מבחינה קבוצתית."
קבוצת הבנות הנ"ל שהמנהלת והלידרית הנוכחית שלה היא לא פחות משרי 'KittyCat' שולמן
עזבה לא מזמן את קבוצת Alternative Gaming הישראלית שלקחה מקום שני בלאן המוזמנים של 'Vgames'.
![]()
אך האם באמת יש צורך בקבוצת בנות?
בגיימינג הישראלי אין ליגות, טורנירים או לאנים לבנות, וכמו שיש כדורגל לנשים וכדורגל לגברים, אני לא מוצא שום סיבה לערבב את קבוצת הבנות של eSrael ביחד עם קבוצות בנים.
במידה וארגון eSrael יפעל בשכל, ולא יערב את קבוצת הבנות בגיימינג הישראלי, ששייך רק לבנים לצערנו, האפשרות היחידה שנותרה היא לערב את קבוצת הבנות הנ"ל בטורנירים בחו"ל, אמנם eSrael יכולה להרשות לעצמה לשדרג את האיטרנט של הבנות מה שיגרום למצב שיהיה אפשרי לגמרי לשחק בחו"ל, אבל נותנה רק בעוד בעיה קטנה.
קבוצת הבנות חדשה, וחסרת ניסיון יחסית לקבוצות המנוסות העולמיות שהקבוצה תצטרך לשחק נגדם, הקבוצות העולמיות בעלות ניסיון וידע של שנים בתחום, מה שאין כרגע, לצערנו הרב לקבוצת הבנות.
בכל מקרה, אני מאחל הרבה בהצלחה לארגון ואני מקווה שעוד תפתיעו!

ציטוט ההודעה