לאחרונה הוא חתם על הסכם שיווק עם אחת היצרניות המובילות בתחום מוצרי גיימינג שעונה על השם ZOWIE GEAR, אך בינתיים SpawN אישר את חזרתו לסצנת הגיימינג התחרותית, והשאלה שעלתה מאישורו של SpawN לגבי חזרתו הייתה "לאיזה קבוצה הוא יבחר להצטרף?", ובשביל התשובה אתר Pcgames.com.cn תפס את אחד משחקני הסיאס המובילים בעולם שעונה על השם SpawN לראיון יוצא דופן על מה שהולך להיות בעתיד!
ש: היי SpawN, המון זמן לא התראית, תגיד משהו למעריצים שלך בבקשה.
SpawN: היי! באמת עבר המון זמן ואחרי ההחלטה שלי, אני באמת שמח לחזור.
ש: חתמת על הסכם שיווק עם ZOWIE GEAR, איזה מן הסכם נחתם ביניכם?
SpawN: כן, לאחרונה באמת חתמתי על הסכם עם ZOWIE GEAR, ומסתבר שהם באמת טובים במה שהם עושים --- לפתח מוצרי גיימינג, ועכשיו כשאני חלק מ ZOWIE GEAR אני יכול ביחד איתם לפתח מוצרי גיימינג מתקדמים, למען האמת העבודה שלי זה התחביב שלי וזה דבר שרציתי לעשות אותו כבר המון זמן --- לפתח מוצרי גיימינג, ולאנשים מותר גם לדעת שאני משתתף גם בתהליך פיתוח של חלק ממצורי steelseries כגון ה-SP.
ש: בוא נעבור לחדשות שהתפרסמו לגבי חזרתך לסצנת הגיימינג התחרותית, אלפי מעריצים שלך מתרגשים, ועולה בדעתנו השאלה, איך הצלחת לשמור על הכושר שלך מאז הפרישה שלך מ-SK-GAMING?
SpawN: זה מצחיק שאנשים חשבו שפרשתי, מאיפה הביאו את החדשות האלה בכלל, אני מעולם לא פרשתי אלא החלטתי לקחת הפסקה בתקופה שהייתי הכי טוב, אבל המשכתי לשחק מדי יום ביומו עם שחקנים ברמה גבוהה מכל רחבי שבדיה, וכשהעניין מגיע לCS אני עדיין משחק טוב!
ש: האם אתה מתאמן לעתים קרובות?
SpawN: כל יום עם החברים שלי!
ש: מתי נוכל לראות את השם שלך שוב בטורנירים הגדולים?
SpawN: רק הזמן יגיד.
ש: האם אתה עומד לעבור ל-SK-Gaming או ל-Lemondogs? יש שמועות ששני הקבוצות רוצות לשנות משהו.
SpawN: לא להקשיב לשמועות.
ש: בוא נעבור לשאלות הפשוטות, התפרסמת בעולם בשנת 2003 בגמר טורניר WCG, עלתה בדעתנו השאלה, איך היית אז רק שחקן ספסל ולא שחקן פותח ברוסט?
SpawN: באותה תקופה היה ל-SK הרכב שהיה טוב מאד גם בלעדי, היה להם את Heaton, fisker, ahl, elemenT, potty, אז באמת היה קשה להיכנס ולשחק עם חמשת השחקנים האלה באותו רוסט, באותה תקופה היה לי עדיין מה להוכיח בשביל שירשו לי לשחק איתם באותו רוסט.
ש: אחיך הקטן MegatoN היה גם שחקן מדהים בתקופתו, האם אתה מרגיש עצבות שאתה צריך לעזוב אותו לאחר כל השנים שהייתם ביחד והוא היה אחד מחברי הקבוצה שלך לאורך המון זמן?
SpawN: בטח שיש עצבות, זה באמת היה כיף לשחק איתו אז ועם עוד המון חברים מ-HLO, היינו כמו משפחה גדולה, זה באמת היה כיף שמסתכלים לאחור.
ש: במשך קריירת ה-CS שלך, SpawN הפך מנער לגבר, התבגרת עוד ועוד. מה לדעתך היה ההישג החשוב ביותר במשך כל קריירת ה-CS שלך?
SpawN: בגמר WCG 2003 ב-סאול, האליפות נתנה לי את הכח, הביטחון והמוטיבציה כדי להשתדל להתקדם אפילו יותר קשה ממה שהשתדלתי.
ש: המון אנשים היו משווים אותך לרולנדו של הכדורגל, האם יש לך את צורת המישחק שלך, או שלמדת מאגדות סיאס שהיו לפניך וכך עיצבת את צורת המישחק שלך?
SpawN: אם אתה שחקן וותיק אז מן הסתם תדע ממי לקחתי את צורת המישחק שלי, צורת המישחק שלי מאד דומה ל ScreaM, לקחתי ממנו כמעט כל דבר חח... כרגע אני משחק בדיוק כמוהו, למעשה משחק את המישחק שלו.
ש: למי מהאנשים הבאים היה את ההשפעה הגדולה ביותר על קריירת הסיאס שלך, MegatoN, bds או ScreaM?
SpawN: שלושתם.
bds בגלל הצ'אנס שהביא לי.
ScreaM בגלל שהוא לימד אותי איך לשחק.
ובלי חברי הקבוצה שלי לא הייתי מצליח להגיע לרמת הצלחה שכזו.
ש: מן הסתם יש המון חברות לפיתוח מוצרי גיימינג שרוצות לעבוד איתך, למה בחרת דווקא ב- ZOWIE GEAR?
SpawN: הם יודעים איך לייצר מוצרים בדרך טובה וזאת הסיבה שנתנה לי את ההחלטה הסופית להצטרף אליהם, עם קצת עזרה מצדי וקצת עזרה מצידם אני מאמין שביחד אנחנו יכולים לייצר מוצרי גיימינג מתקדמים בשביל גיימרים מקצועיים.
ש: מה אתה חושב על המצב הנוכחי של סצנת הגיימינג המקצועית? האם אנחנו עדיין מחמיצים משהו?
SpawN: בינתיים המצב נראה שומ לחלוטין אבל עם יותר טורנירים נוכל לחזור ל-Full Active תוך זמן קצר.
ש: תודה על הראיון, האם יש לך משהו להגיד לכל המעריצים והאנשים שחיכו עד כה לחזרתך לסצנת הגיימנג המקצועית?
SpawN: אני רוצה להודות לכל המעריצים שלי ולאלה שתמכו בי עד כה, אני מעריך כל דבר מצידכם!

ציטוט ההודעה