יאללה הכל נגמר אפשר לנעול פה![]()
יאללה הכל נגמר אפשר לנעול פה![]()
נערך לאחרונה על ידי The PiMpeR; 24-08-2009 בשעה 18:45.
קרדיט לJ0k3R השפיץ על הסוסה למעלה^^
~1000~
|
|
דבר ראשון - קח אויר...
יופי עכשיו אפשר להתחיל..
אה חח לא ראיתי שערכת...
בת כמה היא?
טוב לא משנה בנתיים נתחיל מהבסיס, תראה אהבה זה דבר מסובך אתה אף פעם לא בטוח מה אתה באמת מרגיש זה מעיין רגש מבלבל כזה, אז דבר ראשון למרות שזה ממש קשה אל תיקח שום דבר בצורה כזאת דרסטית זה לא סוף העולם ואני בטוח שהיא לא עושה את זה בכוונה היא בדיוק כמוך קצת מבולבלת כרגע היא לא ממש בטוחה מה היא רוצה, וזה ניראה בבירור מהסיטואציה שאתה מתאר, של פעם כן פעם לא פעם למה לא, פוגעת ואז מתנצלת, זה רק מוכיח כמה חשוב לה לשמור איתך על קשר תקין ולא להריץ את היחסים האלו שלכם יותר מידי מהר ולשחוק אותם..
אז תתן לה את הזמן להתאפס על עצמה ותראה שתוך לא הרבה זמן היא תברר עם עצמה מה היא רוצה ותגיע אליך עם תשובה ברורה, כל החלק שלך בתהליך זה לחכות בסלנות לא להיפגע משטויות ולהיות אופטימי.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 17-08-2009 בשעה 17:52.
ערכתי את ההודעה, אני בן 14 וחצי עולה לכיתה ט' והיא בת 13 וחצי וגם עולה לכיתה ט'
~1000~
מצטער על הדאבל
אני הבנתי ממנה שהיא לא בקטע של קשר רציני עכשיו
הבעיה שלי זה לא שהיא לא רוצה איתי קשר רציני, הבעיה שהיא באמת רוצה להישאר בקשר, בתור ידידים
וקצת קשה לי להישאר ידיד שלה אחרי שהיא פגעה בי
וזה לא שאני לוקח את זה בצורה דרסטית, אני דווקא בדיוק להפך
אני לא לוקח דברים בצורה דרסטית, היא פשוט פגעה בי ואת האמת שגם לא ציפיתי לזה שאני אפגע
עכשיו היא גם התקשרה ודיברנו בערך, ועכשיו כשאני מתקשר אליה היא לא עונה, והיא דווקא רצתה לדבר
~1000~
אבל הקטע הוא שהיא רוצה לדבר איתי
אבל עכשיו זה כבר השתנה..
עניתי לה ודיברנו, והיא אמרה שהיא מצטערת וזה, ואני רציתי לומר לה שגם אני מצטער, אבל לא יכולתי בגלל שהייתי חנוק מדמעות, והיא חשבה שאני לא רוצה לדבר איתה כנראה ועכשיו כשאני מנסה להתקשר אליה היא מסננת אותי, השארתי לה מלא הודעות והיא לא חוזרת אליי. עכשיו זה רק יותר הסתבך
~1000~
צא קצת מהבית תמצא עבודה או משהו..בוכה לי בגלל ילדה מהפייסבוק,queer
המנפה היה פה!
ידעתי שבסוף מישהו יגיד לי את זה..
תראה מה שמפריע לי פה בעיקר זה למה היא לא רוצה לדבר איתי עכשיו אחרי שקודם היא כן רצתה
מצדי שנפסיק את הקשר רק שתדבר איתי שנייה שתגיד לי למה היא כועסת עליי
אני פשוט צריך לגרום לה לדבר איתי
~1000~
לפי דעתי קודם כל תנסה לעשות שיחות וידיאו שזה שלב 1.
אחרי זה אולי מפגש.
ו..........................................תזרמו