טוב יש לי במחשב ISTEALER וקיצר זה סוג של קיילוגר שמעביר את כל הפרטים שלי לבנאדם כלשהו סיסמאות וזה ואני חייב למחוק האנטי וירוס לא עוזר יש תוכנה מיוחדת לזה כפרה עליכם תצילו אותי ולא להעביר לא להיות מניאקים זה עניין חשוב
טוב יש לי במחשב ISTEALER וקיצר זה סוג של קיילוגר שמעביר את כל הפרטים שלי לבנאדם כלשהו סיסמאות וזה ואני חייב למחוק האנטי וירוס לא עוזר יש תוכנה מיוחדת לזה כפרה עליכם תצילו אותי ולא להעביר לא להיות מניאקים זה עניין חשוב
|
|
פירמוט
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
חוץ מזה רק לפני כמה ימים פירמטתי ועד שהתקנתי הכול וזה יש תוכנות בדוק או אולי מישהו יודע בדיוק תמיקום של קובץ הריגול?
ניסיתה את התוכנה:
MalwareBytes ?
תפרמט, או שתעזר בתוכנה הזו: http://www.filebox.com/4lgc74q0xidv
התוכנה לדעתי תעיף לך את הוירוס הזה מהמחשב בשניה, התוכנה לא עושה שום דבר רע למחשב,
אני משתמש בה כל שבועיים בערך, וזה אחלה של דבר!
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
חחחח שמע אני מתעסק בזה כל החיים שלי ברגה שאתה מפעיל את הקובץ של ה ISTEALER (לי יש את הרבעי + fud) פעם אחת הוא שולח את כל הסיסמאות פעם אחת
הוא לא גונב לך את הסיסמאות כל פעם שמי שעשה אותו רוצה עלה כל פעם שאתה מפעיל את הקובץ
ISTEALER זה לא כמו בוטנט שהוא תמיד במחשב שלך
אתה יכול למחוק את הקובץ או לא להפעיל אותו ואז זה לא ישלך את הסיסמאות שלך
אין צורח לעשות פורמט במיקרה הזה אם אתה יודע בדיוק מה הקובץ!
קיצור מצא את הקובץ exe שאתה הורדתה לאחרונה ואחרי זה נגנבו לך הסיסמאות ומחק אותו
נערך לאחרונה על ידי Noise-X; 18-08-2009 בשעה 02:24.
קח את התוכנה Malwarebytes' Anti-Malware 1.40 תוכנה מומלצת אני משתמש בה אישית:
ההורדה:
http://rapidshare.com/files/26348135...s_1.40_Heb.rar
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
חחח לא צריך שום תוכנה
אם זה סטילר 4.0 + fud אין שום תוכנה שתמצא את זה
כי אם זה 4.0 שמעדכנים אותו יוצא עידכון נגד אנטי וירוס כל שבוע
בגלל זה זות תוכנה כל כך מוצלחת
הוא צריך למחוק את ה קובץ exe שהוא הוריד כי הסטילר זה לא וירוס הוא רק לוקח סיסמאות ולא עושה יותר כלום
הוא נמצא בקובץ אחד שהסיומת שלו היא exe אותו צריך למחוק וזהוא
מצטער לאכזב אותך אבל זה לא נכון מה שאתה אומר.
כאשר נשלח אליך קובץ שהוא בעצם קיילוגר ואתה נכנס אליו, אז מרגע זה
כל דבר שתרשום נגיד שיחה באייסי תשלח לבעל הקיילוגר, כל סיסמא
שתעשה למשל להתחבר לאייסיקיו אז היא תשלח לבעל הקיילוגר.
זה לא נשלח אליו ביחד כלומר במכה אחת..
הדרך היחידה להסיר קיילוגר זה רק באמצעות אנטי וירוס חזק כמו קספרסקי או פירמוט (שזו
לדעתי הדרך העדיפה).
נערך לאחרונה על ידי Guy; 18-08-2009 בשעה 02:29.