מישהו יכול לפרוץ לי תיקייה של WINRAR אם זה אפשרי ביכלל?
הורדתי תוסף לאיזה תוכנה והקבצים נעולים בקוד,מישהו יודע איך ואם אפשר
לפרוץ את זה?
!דחוף מאוד!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אפשר באמצעות תוכנת ברוטפורס.. בהיתחשב בעובדה שיש כל כך הרבה צרופיים אפשרים.. הייתי אומר אל תנסה חבל על הזמן.
בכל מקרה במקום שהורדת את הקובץ אני מאמין שתמצא את הסיסמא
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
BRUTE FORCE זאת לא תוכנה זאת שיטת פריצה, זה לא יקח שנים תלוי ברמת הנעילה שביצעת לקובץ.
איזה תוכנה ביצעה את הנעילה לקבצים? והאם אתה נתת את הסיסמא לקבצים ואינך זוכר? מה רמת הנעילה שבחרת בתוכנה?
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 18-08-2009 בשעה 21:56.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אה אוקיי אז תפתח את הקובץ הוא לא נעול (כשלוחצים פעמיים הוא נפתח אל תנסה לחלץ כי רק אז הוא יבקש סיסמא) הסיסמא צריכה להופיע בפנים זה בדר"כ שם של אתר או משהו דומה ואז תעתיק ותדביק בשורת הסיסמא שהוא מבקש ממך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!