קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: שחקן העשור?

מדרגים
13. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • איקר קסיאס

1 7.69%
  • רוברטו קרלוס

1 7.69%
  • ריו פרדיננד

0 0%
  • צ'אבי הרננדז

1 7.69%
  • ליונל מסי

4 30.77%
  • כריסטיאנו רונלדו

1 7.69%
  • ריין גיגס

0 0%
  • רונלדיניו

0 0%
  • תיירי הנרי

4 30.77%
  • אחר

1 7.69%
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

שחקן העשור של אירופה

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ברירת מחדל שחקן העשור של אירופה

אחרי שנתתם את דעתכם בבחירת הרכב החלומות, עשינו סלקציה מתוך ההרכב על מנת לבחור מועמדים לסקר של שחקן העשור
    תבחרו את השחקן שלדעתכם השפיעו הכי הרבה על קבוצתו בעשור האחרון- ובקיצור שחקן העשור.
    יש כמובן לבחור באחר אם אתם לא מסכימים עם הסלקציה

אז מי הוא שחקן העשור שלכם?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

הנרי.... התלבטתי בינו לאחר (ראול....)

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

קסיאס.
    כמוך סול גם אני התלבטתי אבל הפעם בינו לבין צ'אבי. מה שהחליט בסוף זה הלב, למרות שלצ'אבי יכול להיות שמגיע תפקיד שחקן העשור. עשה הרבה יותר מיותר מחצי מהרשימה פה זה בטוח.

צ'אבי

משתמש משקיע האוואטר של Avi1000R
    שם פרטי
    AVI
    לייקים
    3
    נקודות
    652
    משפט מחץ
    תעשו חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא יוצאים בחיים

כריסטיאנו רונלדו.

=-O

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

פרנצסקו טוטי אין עוד אחד כמוהו זה שהוא לא בקבוצה גדולה לא אומר שהוא לא שחקן הכי גדול בעשור הזה,כל מה שרוצים משחקן יש בו...
    [CENTER]

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

א) צ'אבי הרננדז? צ'אבי היה די בינוני בתחילת העשור (גם ב-2006 אני לא זוכר יותר מידי משחקים שניתן לציין לטובתו) אם כי יותר בולט יחסית לשאר חבריו על המגרש שלא היו קיימים עד 2004 - מועדון הכדורגל ברצלונה כלל לא היה קיים עד שנת 2004 כשם בכדורגל העולמי כמו שהיה בשנים של פפ גוארדיולה - ברצלונה הייתה קבוצה סופר בינונית והתקופה הנדירה שלה\סיום הבינוניות התחילה רק עונה אחת לאחר בואו של רונלדיניו (2004/2005); צ'אבי לא היה בולט במדי ברצלונה עד עונת 2007/2008 - כושרו הנדיר המשיך גם ליורו וכמובן עד לעונה שעברה בה בישל 27 שערים בכל המסגרות; לצ'אבי אין מקום ברשימה הזו, עם כל הכבוד לשחקן הענק (!) שנעשה ממנו.

ב) ריו פרדיננד ובכלל, כל הכדורגל האנגלי לא התבלט עד לשנת 2005 כשהכסף הגדול נכנס למועדונים שהתחילו לפרוח (והיום מדובר בליגה הטובה בעולם). פרדיננד של תחילת העשור היה בלם מאוד הססן עם מספר פעולות נהדרות, אבל מכאן ועד לשחקן העשור ממש לא. מנצ'סטר יונייטד לא היוותה פקטור בליגת האלופות עד עונת 2006/2007, עונה בה ריו פרדיננד התחיל להציג את המשחק הנדיר שלו. עונת 2007-2008 הייתה השיא שלו, הוא התקשה לשמור עליו אשתקד, אם כי מדהים שהצליח לצאת ממספר פציעות ולקחת את הקבוצה שלו כמעט לדאבל שני ברציפות; נניח והוא צריך להכלל ברשימה הזאת, הוא ממש לא צריך לזכות.

ג) רוברטו קרלוס הוא בהחלט מועמד ראוי, אבל לדעתי הוא לא צריך לזכות - מעונת 2005/2006 היכולות ההגנתיות שלו השתבשו לגמרי. מדובר אולי במגן הטוב בהיסטוריה של המשחק, בטח ובטח המגן השמאלי הכי טוב שראה הכדורגל העולמי. במשך 9 שנים הוא הציג יכולת אדירה והיווה תפקיד אדיר במכונה של ריאל מדריד (96- -2005), שאגב הפסיקה לפעול ב-2004 עם כניסתה של ברצלונה לעסק (עם כל הכבוד ל-2 האליפויות שלה - הרמה של הליגה הספרדית כבר לא אותו דבר - ריאל מדריד לא קיימת באירופה גם במונחים של ההווה, אם כי אי אפשר להגיד את זה בפה מלא לאחר בואם של הכוכבים שאמורים להחזיר עטרה ליושנה).

ד) לא יכול להיות שצ'אבי וגיגס שם וראול גונזאלס לא (כבש ב-2 גמרי ליגת האלופות מאז שנת 2000, היה לאחד החלוצים הטובים בהיסטוריה ובטח לאחד מהמוטיבטורים הטובים בהיסטוריה).

אני לא יודע איפה זידאן - לעניות דעתי מגיע לו את התואר הזה יותר משמגיע לרונלדיניו - מעונת 99/00 זידאן פשוט ענק - הוא לקח עם מדריד אליפות, ליגת האלופות, 2 תארי סופר קאפ וכו' (לאחר מכן הוא פשוט שיחק ללא קשר אחורי נורמלי לצידו ונפגע מכך - עדיין הציג יכולת נדירה למרות גילו המתקדם), ועוד אחד מההישגים הכמעט הכי גדולים שלו הוא ההגעה לגמר המונדיאל; אם שואלים אותי היום? זידאן הוא שחקן העשור וגם לדעתי הכי טוב בהיסטוריה; כריסטיאנו רונאלדו, אם יתן עוד עונה נוספת מצוינת (ב-2 עונות האחרונות הוביל את מנצ'סטר יונייטד לדאבל כמעט כפול ולקח אליפות בעונת 2006/2007 שסגרה בצורת של כמה שנים), אז ללא ספק אחשיב אותו כמועמד ראוי. אם הוא יסחוב את פורטוגל רחוק, אני לא אחשוב יותר מידי ואבחר אותו - מעונת 2006/2007 היכולת שלו פשוט אדירה והוא רק בן 24.

פרט חשוב שיש לציין הוא שעשור הזה כלל לא נגמר ואני לא מבין למה דווקא עכשיו מחליטים לעשות זאת - לכל הרוחות, יש עוד מונדיאל ב-2010 ושאף אחד לא ישכח את זה. בכל מקרה, אם מתוך הרשימה הו כריסטיאנו רונאלדו יתן עוד עונה גדולה ואולי גם יוביל את פורטוגל, אני אבחר בו (וכנראה שגם אם לא יזכה בתואר - למסי זה לא מגיע, בטח ובטח לא יותר ממה שזה מגיע לרונלדיניו או תיירי הנרי למשל, שעשה חייל בארסנל ונחשב לשחקן שאנשים לעולם לא ישכחו. זו העונה הראשונה שמסי סוחב קבוצה לתואר בעצמו, אבל הוא עוד צעיר וכל העתיד שלו לפניו. מדהים שהוא רק בן 22).
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 21-08-2009 בשעה 14:31.

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    א) צ'אבי הרננדז? צ'אבי היה די בינוני בתחילת העשור (גם ב-2006 אני לא זוכר יותר מידי משחקים שניתן לציין לטובתו) אם כי יותר בולט יחסית לשאר חבריו על המגרש שלא היו קיימים עד 2004 - מועדון הכדורגל ברצלונה כלל לא היה קיים עד שנת 2004 כשם בכדורגל העולמי כמו שהיה בשנים של פפ גוארדיולה - ברצלונה הייתה קבוצה סופר בינונית והתקופה הנדירה שלה\סיום הבינוניות התחילה רק עונה אחת לאחר בואו של רונלדיניו (2004/2005); צ'אבי לא היה בולט במדי ברצלונה עד עונת 2007/2008 - כושרו הנדיר המשיך גם ליורו וכמובן עד לעונה שעברה בה בישל 27 שערים בכל המסגרות; לצ'אבי אין מקום ברשימה הזו, עם כל הכבוד לשחקן הענק (!) שנעשה ממנו.

ב) ריו פרדיננד ובכלל, כל הכדורגל האנגלי לא התבלט עד לשנת 2005 כשהכסף הגדול נכנס למועדונים שהתחילו לפרוח (והיום מדובר בליגה הטובה בעולם). פרדיננד של תחילת העשור היה בלם מאוד הססן עם מספר פעולות נהדרות, אבל מכאן ועד לשחקן העשור ממש לא. מנצ'סטר יונייטד לא היוותה פקטור בליגת האלופות עד עונת 2006/2007, עונה בה ריו פרדיננד התחיל להציג את המשחק הנדיר שלו. עונת 2007-2008 הייתה השיא שלו, הוא התקשה לשמור עליו אשתקד, אם כי מדהים שהצליח לצאת ממספר פציעות ולקחת את הקבוצה שלו כמעט לדאבל שני ברציפות; נניח והוא צריך להכלל ברשימה הזאת, הוא ממש לא צריך לזכות.

ג) רוברטו קרלוס הוא בהחלט מועמד ראוי, אבל לדעתי הוא לא צריך לזכות - מעונת 2005/2006 היכולות ההגנתיות שלו השתבשו לגמרי. מדובר אולי במגן הטוב בהיסטוריה של המשחק, בטח ובטח המגן השמאלי הכי טוב שראה הכדורגל העולמי. במשך 9 שנים הוא הציג יכולת אדירה והיווה תפקיד אדיר במכונה של ריאל מדריד (96- -2005), שאגב הפסיקה לפעול ב-2004 עם כניסתה של ברצלונה לעסק (עם כל הכבוד ל-2 האליפויות שלה - הרמה של הליגה הספרדית כבר לא אותו דבר - ריאל מדריד לא קיימת באירופה גם במונחים של ההווה, אם כי אי אפשר להגיד את זה בפה מלא לאחר בואם של הכוכבים שאמורים להחזיר עטרה ליושנה).

ד) לא יכול להיות שצ'אבי וגיגס שם וראול גונזאלס לא (כבש ב-2 גמרי ליגת האלופות מאז שנת 2000, היה לאחד החלוצים הטובים בהיסטוריה ובטח לאחד מהמוטיבטורים הטובים בהיסטוריה).

אני לא יודע איפה זידאן - לעניות דעתי מגיע לו את התואר הזה יותר משמגיע לרונלדיניו - מעונת 99/00 זידאן פשוט ענק - הוא לקח עם מדריד אליפות, ליגת האלופות, 2 תארי סופר קאפ וכו' (לאחר מכן הוא פשוט שיחק ללא קשר אחורי נורמלי לצידו ונפגע מכך - עדיין הציג יכולת נדירה למרות גילו המתקדם), ועוד אחד מההישגים הכמעט הכי גדולים שלו הוא ההגעה לגמר המונדיאל; אם שואלים אותי היום? זידאן הוא שחקן העשור וגם לדעתי הכי טוב בהיסטוריה; כריסטיאנו רונאלדו, אם יתן עוד עונה נוספת מצוינת (ב-2 עונות האחרונות הוביל את מנצ'סטר יונייטד לדאבל כמעט כפול ולקח אליפות בעונת 2006/2007 שסגרה בצורת של כמה שנים), אז ללא ספק אחשיב אותו כמועמד ראוי. אם הוא יסחוב את פורטוגל רחוק, אני לא אחשוב יותר מידי ואבחר אותו - מעונת 2006/2007 היכולת שלו פשוט אדירה והוא רק בן 24.

פרט חשוב שיש לציין הוא שעשור הזה כלל לא נגמר ואני לא מבין למה דווקא עכשיו מחליטים לעשות זאת - לכל הרוחות, יש עוד מונדיאל ב-2010 ושאף אחד לא ישכח את זה. בכל מקרה, אם מתוך הרשימה הו כריסטיאנו רונאלדו יתן עוד עונה גדולה ואולי גם יוביל את פורטוגל, אני אבחר בו (וכנראה שגם אם לא יזכה בתואר - למסי זה לא מגיע, בטח ובטח לא יותר ממה שזה מגיע לרונלדיניו או תיירי הנרי למשל, שעשה חייל בארסנל ונחשב לשחקן שאנשים לעולם לא ישכחו. זו העונה הראשונה שמסי סוחב קבוצה לתואר בעצמו, אבל הוא עוד צעיר וכל העתיד שלו לפניו. מדהים שהוא רק בן 22).

קיצר מה שאתה אומר שכל שחקני רעעעל מדריד עברו צריכים להבחר..

משתמש כבוד
    F.C. Real Madrid
    Best Poker Player
    האוואטר של HeeDroLix
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    1
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    "To Be The Best I "need To Go to REAL MADRID

יש פה ילדים פשוט בלי שכל!!!
    איך הצבעתם לליונל מסי איך?!!!
    הוא לא שיחק כל העשור בכלל אז איך אתם מצביעים לו!!!
    אני הצבעתי רוברטו קרלוס בגלל שכל העשור הוא היה המגן השמאלי הכי טוב בעולם

ההתלבטות שלי הייתה או רוברטו או רונלדיניו.
    מסי ורונאלדו בכלל לא אופציה תמחק אותם!!
    הם לא היו כל העשור הם היו אולי חצי

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

רוברטו קרלוס הוא לא שחקן העשור - אולי מספיק עם זה כבר? מ-2004/2005 רוברטו קרלוס הוא כבר לא אותו שחקן שהיה לפני - הגיל עשה את שלו מבחינת הברזילאי המחונן שבמשך 9 שנים הציג יכולת אדירה (כאמור מ-96 עד 2004 או אולי קצת יותר); ב-2006/2007 רוברטו קרלוס היה חור הגנתי שמזיק לקבוצה ולכן גם עזב למקום הוא ממשיך לקבל את הכסף הגדול; המועמדות שלו מוצדקת ללא צל של ספק לאור מה שהוא עשה במדי ריאל מ00-04, אבל ממש לא בחירתו. אני גם ממש לא שלם עם בחירתו של מגן שמאלי כשחקן העשור, אבל זה כבר דעה אישית ותו לא.

קיצר מה שאתה אומר שכל שחקני רעעעל מדריד עברו צריכים להבחר..
    לא, ואין צורך לצטט הודעה שלמה כדי לכתוב משפט מפגר אחד - זינדין זידאן הציג את היכולת הטובה ביותר בעשור הזה עד עכשיו לזמן הכי ממושך והביא תארים חשובים גם. הוא זכה ביורו 2000 עם נבחרת צרפת, הוביל את נבחרתו לגמר ב-2006 שם גם כבש, לקח ליגת האלופות ואליפות ב-2002/2003 (בתקופה שהליגה הספרדית הייתה בשיאה). אחריו מגיעים כריסטיאנו רונאלדו, תיירי הנרי המחונן אשר הרעיד את עולם הכדורגל, רונלדיניו (השאיר חותם ענקי עם דגש על 2004-2005, למרות שהציג יכולת מרשימה לא לזמן ממושך מספיק) וראול גונזאלס.

רונאלדו הברזילאי היה פצוע במשך 99/00 ו00/01 וקצת מ01/02- קצת מרושע לקטוע ממנו תואר כזה. אני בטוח שאם לא היה פצוע בין השנים הללו............ אבל זה ספקולוציות מיותרות.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 21-08-2009 בשעה 18:43.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה

עשינו את הבחירה לפי דעת הקהל, לא לפי דעתי האישית.
    הקהל הביע את דעתו בסקרים שנפתחו במשך השבוע וכל אחד השפיע חבל שאתה לא הצבעת
    היה רוב לרונאלדיניו, והיה רוב להנרי ולכן לא הכנסנו את השחקנים שאמרת.
    אם הנרי ניצח את ראול ורונלדו בחלוץ העשור אז בטח שייקח אותו בשחקן העשור. אין טעם להכניס אותו לסקר.

ובהחלט נגמר העשור. אין לי מושג מה אתה רוצה עשור משמע עד השנה התשיעית.
    00-09, 10-19,20-29 וכו'..
    כמו שתגיד ששנת 2000 שייכת למאה ה20. שייכת לעשור האחרון בשנות ה90. זה פשוט שגוי ולא נכון.

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

זה קצת מצחיק ( ועצוב) שאין פה את זידאן שהוא השחקן הגדול בהיסטוריה או אחד מהשלושה =\, וגם אין את ראול\ רונאלדו, שרונאלדו החלוץ הטוב בהיסטוריה של הכדורגל וגם ראול ראוי להיתמודד איתו על התואר.
    מה שעוד יותר עצוב זה שהאנשים פה בחרו את רונלדיניו ואמרו שהוא יותר טוב מזידאן...זה מראה על הרמה, ואי אפשר להשוות בינהם בכלל =\

ליונל מסי, צ'אבי לא אמורים להיות ברשימה, גם גיגס וקרלוס קצת בספק.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    1,748

בקיצור הנרי השחקן הכי טוב ויציב בעשור הזה לפחות לדעתי
    במיוחד קצת אחרי תחילת העשור היה שחקן ענק.

האוואטר של zipped
    שם פרטי
    זיפו
    לייקים
    0
    נקודות
    151
    משפט מחץ
    מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא.

הנרי :]
    תראו איך ארסנל התפרקה בלעדיו
    וכמובן כל התארים האישיים שלו שם..
    נערך לאחרונה על ידי zipped; 27-08-2009 בשעה 02:43.

PraiSing The KinG האוואטר של Or8ParKer
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    1
    נקודות
    19

שמע סול אני כתבתי בנבחרת שפירסמתם תראה על מה להכתי נאי חושב זידאן לוקח בהליכה הבעיה חצי עשור והבעיה רונלדיניו נחשב "לאליל" אבל זיזו המלך לוקח את ילד פלא בעל השיניים כמו הכינוי.
    ממה שיש פה זה ללא ספק הנרי מה שהוא עשה בארסנל אין דברים כאלה,יש פה סופרסטארים כמו מסי ורונאלדו אבל הם רק חצי עשור..
    התלבטות בין הנרי לפרדיננד אבל הנרי.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,854 | הודעות: 8,173,441 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect