יש לי במחשב (של חבר) שני חשבונות משתמשים ואני רוצה למחוק את השני וזה לא מצליח למחוק את המשתמש השני כי הוא גם חשבון של מנהל המחשב.![]()
יש לי במחשב (של חבר) שני חשבונות משתמשים ואני רוצה למחוק את השני וזה לא מצליח למחוק את המשתמש השני כי הוא גם חשבון של מנהל המחשב.![]()
נערך לאחרונה על ידי morwin; 20-08-2009 בשעה 13:39.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תיכנס במצב בטוח לחשבון adminstarator ואמורה להיות לך גישה למחוק.
עשיתי F8 בהפעלה ואז לחצתי על safe mode (לזה התכוונת?) ולא היה אפשרות למחוק זה אותו דבר כמו במצב רגיל הוא אומר שרק החשבון adminstarator יכול למחוק חשבונות אחרים. אבל שניהם זה adminstarator כל אחד מהם כתוב שהוא adminstarator
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בחשבונות משתמשים תלחץ על החשבון שאתה רוצה למחוק תעשה "שנה את סוג החשבון" ותהפוך אותו למוגבל.. עכשיו אתה יכול למחוק אותו?
זה הקטע שאין אפשרות ללחוץ על מוגבל
מ א ו ש ר
אני הבנתי את הבעיה, הוא פשוט לא הבין מה הוא אמור לעשות במצב בטוח הוא נכנס תחת החשבון שלו.
אני רוצה שכשאתה מגיע למסך הפתיחה של WINDOWS (במצב רגיל כמובן לא מצב בטוח!) שבו אתה רואה את המשתמשים ואתה צריך ללחוץ על אחד מהם כדי להיכנס תלחץ פעמיים CTRL+ALT+DEL בו זמנית רצוף ואז יפתח לך חלון של שם משתמש וסיסמא שם אתה רושם בשם המשתמש ADMINISTRATOR ואת הסיסמא אתה משאיר ריקה לוחץ ENTER ואתה תיכנס למערכת ההפעלה דרך חשבון ששמו ADMINISTRATOR ואז אתה נכנס לחשבונות משתמשים מוחק את החשבון שבא לך מאשר וזהו עושה LOG OFF וזהו עכשיו ישאר רק החשבון שאתה מעוניין בו.
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!