faq = frequently asked questions .
בעיברית - שאלות שנשאלות בתדירות גבוהה.(תרגום חופשי :})
מה קורה חבר'ה ?הרוב טוב ? יופי.
אז אין לי הרבה זמן כרגע על המחשב (קק"צ)
בימים היחידים (פעמיים בחודש ככה) שאני אהיה כאן , אני מעדיף לענות על ההודעות פרטיות ששולחים לי כאן בפוסט , כדי שכולם יראו , חבל שאנשים חוזרים על אותן שאלות ומן הסתם לי אין כוח לתת אותן תשובות .
1.שאלה:
"אני רואה שאתה בן 19,
יש קשר לגיל?
אומנות הפיתוי תעזור, או שזה תלות בגיל?"
תשובה :
אין שום קשר בין פיקאפ לגיל.(כמו כל דבר בחיים , אני לא מדבר על הקיצון , כמו גיל 12 לעומת גיל 35 כן ? )
אני כן מאמין שככל שאתה בוגר יותר , ומגובש בדעות, אמונות וערכים שלך יותר , ככה קל לך יותר בפיקאפ.
אין שום סיבה שילד בן 15 לא יקרא על פיקאפ...רוב החבר'ה שאני מכיר (כולל אני) כל הזמן מתלוננים על זה שלא "התחלנו מוקדם יותר".
2.שאלה:
" שאלה לי אלייך אחי,
כול הידע הזה זה מהתעסקות שלך מפיקאפ?
קראת אומנות הפיתוי ודברים בסגנון שנתנו לך השראה, אני צודק?"
תשובה : בעיקרון כן .
אני לא מהסיפורי סינדרלה של ילדים שאף פעם לא הצליחו עם בנות ואז נכנסו לפיקאפ ונהיו שפיצים ומשכיבים דוגמניות בנות 30.
תמיד הלך לי עם בנות ואני גם נראה טוב ..(וצנוע)
בעיקרון הגעתי לפיקאפ בגלל המון זמן פנוי שהייתי בתיכון , קראתי מלא , ראיתי מלא סירטונים , הייתי בפורומים הכי גדולים בנושא (אני לא מדבר על מאפי וחרטות..פורומים של הגדולים..אין לי מושג איפה הם עכשיו הרוב נסגר) ממש אהבתי תנושא זה נראה לי ממש מגניב..בכלל אני מת על כל הפסיכולוגיה והדברים האלה וזה נראה לי סקיל גאוני לרכוש אז התמדתי...כל הזמן משתפרים .. כמו בכל דבר בחיים.
"
אני כל הזמן יוסיף שאלות שאתם שולחים בפרטי , אני לא נועל אם אתם רוצים תוסיפו פה שאלות , לא להספים עם תודה וכאלה , זה סתם מעצבן.