קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך להשיג לי קצת הרבה ידידות ועוד שאלה(15)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 18-03-2011, 14:18
  2. שאלה|איך אני יכול להשיג יותר כסף
    על ידי xNewNick בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-08-2010, 11:43
  3. [שאלה] איך אני יכול להשיג את 1.6 המקורי?
    על ידי אלעד. בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-09-2006, 12:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 46

[שאלה]איך להשיג ביטחון באמת

ברירת מחדל [שאלה]איך להשיג ביטחון באמת

תקשיבו ואני לא בא לחרטט לכם עכשיו צאו ונסו תכירו וכו..זה אולי מביא ביטחון לאותו רגע לאותו יום אבל על רוב האנשים זה לא עובד מהסיבה הפשוטה כי אנשים יוצאים מנסים יום ואז יושיבם שבוע בבית וכל מה שהם השיגו או לא השיגו יום שלם יורד לטמיון בשבוע שםה יושבים אחרי זה בבית..
    קיצר העצה שלי אליכם היא כזאת תיקנו פירטי ליבוש שיצרו לכם ביטחון ...אם זה כובע מסויים שרשרת צמיד שקפי שמש וכו...וזה בדוק שעצמים כאלה מביאים ביטחון עצמי בצורה שאם אפילו לא תתארו לעצמכם

להלן דוגמא: חזרתי מאילת אתמול, הלכנו לשם איזה 8 חברה ו 4 מהם היו בלי ביטחון בשיט כל מה שלא ניסנו לדחוך אותם לדבר אם בחורה ולצרף אותם לשיחה אל היה להם אומץ ושאני אומר "לא היה "זה עוד במחמאה...בקיצור הלכנו לטיילת וקנינו להם כובעים צמידים שרשראות כמובן שהם בחרו ומאותו רגע הם קיבלו ביטחון בצורה לא נורמלת התחילו לצחוק אם בחרוות להתצטלם לגעת ואחד מהם אפילו השיג ז*ון באותו לילה (כמובן שעזרנו להם ) אבל עדיין מלהגיע למצב של פחד למצב של להביא בחרוה לחדר זה דיי מרשים

וכן אין להם מושג בכל הקטע הזה שאתם קוראים לו פיק אפ ואם כל השיטות האלה ,הם פשוט הלכו וצחקו אם הבחורות עשו מה שבראש שלהם כי הביטחון שלהם היה בשמיים והייתה להם הצלחה גדולה בקיצור טוסו לקנות איזה פריט לבוש שיכניס להם סיטחון בדרך כלל זה אביזר שעונדים או חובשים

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של orenoren12
    שם פרטי
    דוד מ
    לייקים
    0
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    ילדה אל תפחדי מסקס כי ממנו עשו אותך :]

צודק אחשלי.

זה בין הדברים שמעלים את הביטחון.. שאתה יודע שאתה לבוש יפה ואתה אומר וואלה השיער שלי נראה טוב אני נראה טוב יש לי בגדיםםם יפים החושרמוטה מי לא תרצה אותי אתה הולך וואלה ושם זין על כולם ומשיג בחורות
    בס"ד

ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!
    :דירוג::דירוג::דירוג:

כי תפסיקו להיות קוקסינלים
    מה הקשר לבגדים אבל אני לא מבין
    דיי אנחנו הבנים יש לנו יתרון על הבנות ולא הן עלינו:
    1. אנחנו יכולים לשחק כדורגל
    2. יש לנו למטה זין במקום חור
    3. אנחנו יכולים להיות שעירים
    4. אנחנו יכולים לעשות גאלח(גם בביצים)

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בעצם זה לא רק בגדים אלא כל שינוי במראה החיצוני,תספורת נועזת,קעקוע,שרירים,פירסינג...אתה מבין לאן אני חותר

תפסיקו להיות תחתים בבקשה

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי יעוץ מיני זה תימני צפיה בהודעה
    תפסיקו להיות תחתים בבקשה

כמה זמן לא שמעתי מישהו משתמש בהטיה הזאת חחחחחחחחחחחחח
    בכל מקרה המראה זה הדבר האחרון שיעזור לכם קודם צריך ביצים כדי להצליח

לא צריך ביצים
    צריך פשוט לגשת אליהן וזהו למה מי הן בכלל שתפחדו חחח

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי יעוץ מיני זה תימני צפיה בהודעה
    לא צריך ביצים
    צריך פשוט לגשת אליהן וזהו למה מי הן בכלל שתפחדו חחח
    נו ובשביל זה אתה צריך ביצים למה מה ניראה לך שטוטה תעזור לך?

טוב לכל האנשים שאמרו שמראה לא קובע .....
    נתחיל בזה שאמרתי שהחפצים לא מיועדים לעושת אתכם יפים יותר אלא ליצור יותר ביטחון ולהבליט אתכם מהשאר

דבר שני לכל אלה שאמרו שהמראה לא חשוב ..זה אומר דבר אחד
    א. אתם מכוערים
    ב.אין לכם ידע ואתם מכוערים
    ג.אין לכם ביצים בשיט ו..אתם מכועירם
    ד. כל התשובות נכונות

תבחרו אחת כי לא משנה מה זה יהיה אתם מכועירם...

תפסיקו לבלבל לי תמוח ולהגיד לי שמראה זה לא מה שידחוף אתכם קדימה כי במקרה אתם לא תראו אחד שמסתובב עם סמרטוטים ומוקף בנות שלא לדבר על מכוערים אם לא יהיה להם עודף!! ושאני אומר עודך אז אני מתכוון לזה של ביטחון עצמי הבחורות לא ישתינו עליהם ...מראה זה חשוב זה הסיפתח הראשוני ...כן, אפשר להתגבר על זה עם פה מפולפל אבל אל תגידו לי שמראה לא מזיז בשיט כי אם לדבר דוגרי היופי לא פעם ולא פעמיים עזר לחברים שלי !
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 21-08-2009 בשעה 23:00.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    טוב לכל האנשים שאמרו שמראה לא קובע .....
    נתחיל בזה שאמרתי שהחפצים לא מיועדים לעושת אתכם יפים יותר אלא ליצור יותר ביטחון ולהבליט אתכם מהשאר

דבר שני לכל אלה שאמרו שהמראה לא חשוב ..זה אומר דבר אחד
    א. אתם מכוערים
    ב.אין לכם ידע ואתם מכוערים
    ג.אין לכם ביצים בשיט ו..אתם מכועירם
    ד. כל התשובות נכונות

תבחרו אחת כי לא משנה מה זה יהיה אתם מכועירם...

תפסיקו לבלבל לי תמוח ולהגיד לי שמראה זה לא מה שידחוף אתכם קדימה כי במקרה אתם לא תראו אחד שמסתובב עם סמרטוטים ומוקף בנות שלא לדבר על מכוערים אם לא יהיה להם עודף!! ושאני אומר עודך אז אני מתכוון לזה של ביטחון עצמי הבחורות לא ישתינו עליהם ...מראה זה חשוב זה הסיפתח הראשוני ...כן, אפשר להתגבר על זה עם פה מפולפל אבל אל תגידו לי שמראה לא מזיז בשיט כי אם לדבר דוגרי היופי לא פעם ולא פעמיים עזר לחברים שלי !
    אה?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    טוב אחי תדבר איתי שתגיע להישגים שלי בחיים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מי שמראה בפומבי שהוא מנסה בכוח לשנות את המראה החיצוני שלו אפשר להסיק שהוא מכוער ולא זה שמרוצה מהמראה שלו
    אז תעשה טובה אל תבלבל את האשכים

הנה עוד אחד בא להראות לנו כמה הוא...
    עכשיו תקשיב ..לא אמרתי שמראה זה הכל אמרתי שמראה זה דבר חשוב .....

ומספיק לבלבל לאנשים את המוח שמראה זה לא חשוב הם עוד יצאו עם סחבות מהבית..קח כל בחור שיש לו הישגים אמיתיים עם בחורות אתה תראה אותו לבוש היטב ומסוגנן ..

וכן יופי זה הדבר אם לא הכי חשוב !!!

כל אחד בא יפי זה סתמי יופי זה לא חשוב אם האנשים האלה במקרה היו נראים טוב ה היו מנגנים אחרת ...בכל אופן יש משפט ידוע שאומר "שהיופי הוא בעיני המתבונן " ככה שלכל בחורה הסיגנון שלה וגם בחור מכוער יכול להצליח אם הוא הסגנון של מישהי (ככה שאל תבואו לי בתירוץ אךי מכועירם כן מצליחים עם בנות)
    אבל אם במקרה יבוא בחור יפה ויבוא מכוער ויתחילו עם בחורה לא נראה לי שהיא תעדיף תמכוער

והדוגמה הכי יפה: אצלנו אנחנו 4 חברה שנריאם טוב מכל החבורה (ומי שלא מאמין אני גם אשלח תמונה ) כל אחד יותר יפה מהשני !!!!
    היינו ביום הראשון בבירכה של המלון מתי שכולם הגיעו ירדנו 4 (אלא עם הביטחון ,שהם גם אלא שנריאם טוב) אנחנו בצד אחד והבנות בצד השני ישבנו שם על שולחן פיצחנו גרעינים ..נכנסו איזה חבורה של 7 בנים התחילו עם הבחורות שיחקו איתם בבריכה וכו.. (וכן כל שניה בחורה אחרת עושה לאחד אחר מאיתנו עיינים) סיימו את הגרעינים אחד מאיתנו הלך לבחורות אמר שהיה לנו וויכוח ואנחנו צריכים דעה של בחורה כל הבחורות אחת אחת יצאו מהבריכה ובאו לשבת ליידנו ושאר הבנים המשיכו לטחון מים..אז אל תגיד לי שיופי הוא לא דבר קובע ..
    (שיחקו אם הבנים ובאותו מזן שמו עליהו יניים תגיד לי מה יורת משחק פה יופי או יופי..)

Ori
    אורח

הנה עוד אחד בא להראות לנו כמה הוא...
    עכשיו תקשיב ..לא אמרתי שמראה זה הכל אמרתי שמראה זה דבר חשוב .....

ומספיק לבלבל לאנשים את המוח שמראה זה לא חשוב הם עוד יצאו עם סחבות מהבית..קח כל בחור שיש לו הישגים אמיתיים עם בחורות אתה תראה אותו לבוש היטב ומסוגנן ..

וכן יופי זה הדבר אם לא הכי חשוב !!!

כל אחד בא יפי זה סתמי יופי זה לא חשוב אם האנשים האלה במקרה היו נראים טוב ה היו מנגנים אחרת ...בכל אופן יש משפט ידוע שאומר "שהיופי הוא בעיני המתבונן " ככה שלכל בחורה הסיגנון שלה וגם בחור מכוער יכול להצליח אם הוא הסגנון של מישהי (ככה שאל תבואו לי בתירוץ אךי מכועירם כן מצליחים עם בנות)
    אבל אם במקרה יבוא בחור יפה ויבוא מכוער ויתחילו עם בחורה לא נראה לי שהיא תעדיף תמכוער

והדוגמה הכי יפה: אצלנו אנחנו 4 חברה שנריאם טוב מכל החבורה (ומי שלא מאמין אני גם אשלח תמונה ) כל אחד יותר יפה מהשני !!!!
    היינו ביום הראשון בבירכה של המלון מתי שכולם הגיעו ירדנו 4 (אלא עם הביטחון ,שהם גם אלא שנריאם טוב) אנחנו בצד אחד והבנות בצד השני ישבנו שם על שולחן פיצחנו גרעינים ..נכנסו איזה חבורה של 7 בנים התחילו עם הבחורות שיחקו איתם בבריכה וכו.. (וכן כל שניה בחורה אחרת עושה לאחד אחר מאיתנו עיינים) סיימו את הגרעינים אחד מאיתנו הלך לבחורות אמר שהיה לנו וויכוח ואנחנו צריכים דעה של בחורה כל הבחורות אחת אחת יצאו מהבריכה ובאו לשבת ליידנו ושאר הבנים המשיכו לטחון מים..אז אל תגיד לי שיופי הוא לא דבר קובע ..
    (שיחקו אם הבנים ובאותו מזן שמו עליהו יניים תגיד לי מה יורת משחק פה יופי או יופי..)
    תשמע אני לא אתחיל לקרוא עכשיו חפירה של איזה 3 דקות על משהו שאני באופן כללי לא מאמין בו..
    מה שכן אני מסכים עם השורה הראשונה שקראתי בריפרופ
    מין הסתם אתה לא תצא מהבית עם חולצה מלאה בכתמי אקונומיקה ומכנסים בלויות רצח..
    אבל מפה ולקבוע שאתה תקבל אומץ רק מעצם זה שתתלבש יפה זה בולשיט אני חי מספיק זמן כדי להגיד לך בבטחה אתה סך הכל צריך ביצים גם אם אתה ניראה כמו אחמינג'ד אם יהיה לך בייצים אתה תשיג כל בחורה שאתה רוצה

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תשמע אני לא אתחיל לקרוא עכשיו חפירה של איזה 3 דקות על משהו שאני באופן כללי לא מאמין בו..
    מה שכן אני מסכים עם השורה הראשונה שקראתי בריפרופ
    מין הסתם אתה לא תצא מהבית עם חולצה מלאה בכתמי אקונומיקה ומכנסים בלויות רצח..
    אבל מפה ולקבוע שאתה תקבל אומץ רק מעצם זה שתתלבש יפה זה בולשיט אני חי מספיק זמן כדי להגיד לך בבטחה אתה סך הכל צריך ביצים גם אם אתה ניראה כמו אחמינג'ד אם יהיה לך בייצים אתה תשיג כל בחורה שאתה רוצה

כדאי שתקרא כי זה יתן לך נקודת מבט קצת שונה..

דבר שני מן הסתם שצרךי ביצים כמה שתראה יפה אם תשב בשקט זה לא יביא לך בנות ,ביטחון זה הדבר הראשון שצרךי בכל זה אבל זה לא אומר שיופי לא נחשב פה כי יופי חשוב מאוד ומי שהוא לא יפה מכפר על זה בביטחון..
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 21-08-2009 בשעה 23:41.

Ori
    אורח

כדאי שתקרא כי זה יתן לך נקודת מבט קצת שונה..

דבר שני מן הסתם שצרךי ביצים כמה שתראה יפה אם תשב בשקט זה לא יביא לך בנות ,ביטחון זה הדבר הראשון שצרךי בכל זה אבל זה לא אומר שיופי לא נחשב פה כי יופי חשוב מאוד ומי שהוא לא יפה מכפר על זה בביטחון..
    טוב קראתי ועדיין לא התרשמתי..
    תשמע אתה קובע בתור עובדה שאחד מכוער נגזר עליו להיות לבד ואני בא להגיד לך חד וחלק גם אם תהיה הכי יפה בעולם אולי זה יתן לך אחלה פור אבל אתה בחיים לא תיקח מישהו שיש לו יותר כריזמה ממך והוכחתי את זה לא פעם לכמה אנשים..
    תשמע אני לא הבחור הכי יפה בעולם, אתה יודע מה אני יוריד מהכבוד שלי אפילו יותר אני די מתחת לממוצע היופי, אבל זה אף פעם לא מנע ממני לקבל את הבחורה שרציתי, כי למזלי בשלב מאוד מוקדם הבנתי שאם אני רוצה משהו לא משנה מי היריב שלי וכמה הוא יפה בסופו של דבר מה שקובע זאת רמת הכריזמה שלך, אם אתה אסרטיבי ויודע מה אתה רוצה שום Pretty boy לא יכול עליך.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-08-2009 בשעה 00:04.

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

בלי להעליב חבר אבל
    צריך למחוק את האשכול

ידעתי שפשוט הפורום הזה לא יעבוד
    בזבוז זמן, הפורום הזה רק יגרום לאנשים
    טמטום במקום עזרה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,521 | הודעות: 8,199,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect