אני מאוהבת בידיד שלי מה לעשות?????![]()
|
|
אם אין לו חברה, תספרי לו.
אני בטוח שהוא ירצה לדעת.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אממממממממממ איפה הבעיה פה?
לכי תגידי לו את זה מה את מספרת לנו?
הוא חושב שבגיל הזה(14) זה טיפשי חברה.... והוא גר רחוק מאוד ממני...
מאוהבת בידיד... איזו אירוניה... טוב את תצטרכי לגלות את זה במוקדם או במאוחר אז אני אספר לך כבר עכשיו את הסוד: "אין דבר כזה ידידים!"
ולעניין שלך בניגוד להצעות פה של אנשים אז כן את צריכה לדבר איתו על זה מסביב כלומר לא לגלות לו את זה כי בגילך בנים מאוד אגואיסטים ומאוד נצלנים ואני לא הייתי רוצה לראות אותך נפגעת בגלל הדברים האלה את עוד צעירה מידי מכדי לחוות פגיעות כאלה כי הם ישאירו בך צלקות איומות שיפגעו בכל היכולת שלך לפתח מערכות יחסים בריאות שמבוססות על אמון בעתיד.
אי לכך ובהתאם לזאת את צריכה לשמור את זה לעצמך אולי לגשש קצת לראות אם יש בו עניין בזה ואם הוא מרגיש כלפייך משהו אם את בטוחה שאת מרגישה פידבק חיובי ממנו כלפי כלמ העניין של חברות וכלפייך יש על מה לדבר אבל אם את לא אז תשמרי את זה עמוק בבטן ותתפללי שההרגשה הזאת תעבור או שהוא ירגיש משהו דומה כלפייך.
אני יודע שזה נשמע אכזרי אך מכיוון שבנות מתבגרות נפשית מהר יותר מגברים ובגלל הרגישות הגבוהה שקיימת אצל בנות יותר מאשר אצל בנים אני ממש אבל ממש ממליץ לך לא לעשות את הצעד של להגיד לו בגילוי לב! אם המצב היה הפוך ואת היית בן הייתי ממליץ לך לעשות זאת אך מכיוון שאת עם הבעיה אז לכן ההמלצה שלי היא ההיפך.
יום טוב ואם יש לך שאלות בנושא או שאני לא ברור אני אשמח להרחיב.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 23-08-2009 בשעה 23:31.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אמיר תראה למרות שלרוב כל תשובה שלך היא 100% נכונה אני לא רואה איתך עין בעין בעיניין הזה
יכול מאוד להיות שבגילאים האלו הבנים הם קצת מפגרים והאגו עולה להם לראש בכל הנוגע לאהבה אבל, כל הבעיה מתחילה בחוסר אמון בצד השני, איך אומרים?
נבואה שמגשימה את עצמה אם תבוא ברושם של הוא בטח יתנהג כמו זין ויתנפח לו האגו סביר להניח שזה מה שיקרה...
ובכלל לשמור את זה בבטן?
לא יודע לא ניראה לי בריא, כי בסופו של דבר אחד משני דברים יקרה, היא תקרוס תחת הלחץ ותתחיל להעלב מכל חוסר יחס שלו כלפיה.
היא תתגבר עליו ותעבור האלה (אני שם את הכסף שלי על האפשרות הראשונה)
ולפי דעתי עדיף להיפתח להיפגע לעמוד על הרגליים ולנסות שוב מאשר לתת להזדמנות לחלוף...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 23-08-2009 בשעה 23:44.
תבלי בחברתו תנסי לגרום לו לאהוב אותך וזה יבוא מימנו בקיצור תיכנסי לו ללב =]
מקווה שעזרתי![]()
חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.
האמת ידעתי שהאש תבוא מהכיוון שלך אבל מה שאתה שוכח זה שבגיל הזה ההפרש בין הבנות והבנים מבחינת הבגרות הנפשית והריגשית הוא עצום! בנים לא שמים יותר מידי וזורקים על כל מה שאפשר בערך ואילו בנות מתפרקות מכל ביטוי הכי קטן ואתה יכול לראות דוגמאות לכך באנורקסיות ומחלות דיכאוניות כאלה ואחרות (שנתיים עבודה בבית חולים לחולי נפש אתה לומד המון על הנפש ועל הסטטיסטיקות בנושא) שנפורצות ביותר אצל בנות בגילאים הללו מאשר אצל בנים.
ולכן מה שאני מציע הוא הרע במיעוטו מאשר פגיעה וניצול מגעיל שאתה אפילו לא מבין לאיזה רמות זה מגיע בגילאים הללו כמו ניצול אינטרסי שלא נדבר על שפחות מין.
אני מעדיף שהיא תגשש מסביב תלמד את הבחור ואם יש מצב אז כן אמרתי שתגיד אך אם היא לא מרגישה פידבק מתאים לגילוי לב ממנו שלא תוציא מילה אחרת זה יכול לחזור אליה כמו בומרנג ממולכד! והייתי עד למקרה כזה שהיא חשבה שהוא מתאים והחברים שלו התחילו לשכנע אותו שאפשר לעשות בה מה שרוצים ושידבר איתה והופה הבחורה מגיעה למצבים שהיא צריכה טיפולים.
אני יודע שאני נשמע קיצוני וכאילו כל הפעמים זה כך אך כן אם הוא לא מעוניין בה זה יכול להגיע אפילו במינון קטן יותר אבל עדיין להשפיע עליה בצורה ניכרת בטווח הרחוק.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תשמע אני מאמין שיש אמת במה שאתה אומר, ובאיזה מקום אני מסכים איתך (ולנוכח מה שכתבת פה אני עכשיו אפילו נוטה לכיוון שלך יותר), אבל לי ת'אמת חורא להיות עד למצב שמישהו לא ניסה לממש אהבה שלו בגלל שהוא פחד מהתגובה של הצד השני.
אבל היי לך תדע, לי אין הרבה ניסיון עם מקרים כאלו ויתכן מאוד שאני טועה והגישה שלך היא הנכונה, זאת בהחלט אפשרות.
בסופו של דבר מה שיקרה הוא שהיא תוותר על זה ותשב לא מעט עם עצמה ותשאל למה לא ניסיתי..
כי בינינו איזה ילד בן 14 שם לב לגישושים, עזוב גישושים בעיטה לפרצוף לא מפריעה להם..
הקיצר מצב מתוסבך...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 24-08-2009 בשעה 00:08.
לכן אם היה מדובר בגילאים גדולים יותר שהבשלות הנפשית והריגשית גבוהה יותר אז לא היתה בעיה להגיד לה כי היא היתה שמה לב לניצול אם במידה והיה קורה דבר כזה וגם אם לא היא היתה בעלת כוחות נפש גדולים יותר להתגבר אך מכיוון שמדובר בגיל מאוד בעייתי אז אין מנוס מלהגיד להמנע למרות שזה נראה ונשמע הפוך ממה שמקובל לחשוב.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
את צריכה לתת לזה להתממש
תבלי בחברתו יותר
תצאו לבילויים חברתיים יחד
תודה רבה עזרתם לי המון... חלק מהעזרה היתה לפרוק ולהגיד את זה למישהו....חח
נערך לאחרונה על ידי black bunny; 24-08-2009 בשעה 01:17.