האמת היא שזה לא ממש פריקה כי החיים שלי לא ממש גרועים.. אפילו אני די מאושר.. אבל באלי קצת לפרוק..
אז ככה.. נתחיל מ"מי אני"..
אני ילד בן 13.5 עולה לכיתה ח'..
מתחילת כיתה ו' התחילו לי חצ'קונים.. והרבה..
החצ'קונים הורידו לי את הביטחון מאוד וכל פעם שראיתי מישהימסתכלת עליי אמרתי לעצמי שבטח היא חושבת "איחח כמה חצ'קונים זה הילד הכי מכוער בעולם" האמת שגם אני אומר את זה לפעמים על בנות מכוערות או משהו..
מאמצע ז' התחלתי לקחת כדורים ראקוטן שעוזרים לחצ'קונים.. זה די עוזר.. עכשיו כבר אין לי מוגלאות יש לי רק פנים אדומות אבל נראה לי שגם זה יעזור..
נתחיל מהחברים.. הבנים..
אז ככה.. אני ב"חבורה" של 6 ילדים והם לא ממש מקובלים.. אבל זה ממש לא מעניין אותי כי ממש כיף לי איתם ומצחיק.. ה"מקובלים" יותר הזמינו אותי כמה פעמים כבר לצאת איתם בימי שישי אבל אני יודע שכל האלה שעושים פוזות הם סתם יוצאים בשביל להגיד "וואי איזה צחוקים היה" וזאת התופעות המטומטמות ואני גם יודע שכל הערסים האלה המתלהבים הם חרא חברים ולא כיף להם בכלל..
הקיצר, ב"חבורה" שלנו אני במרכז העניינים.. כל פעם שמדברים מדברים אליי.. אני ממש כריזמטי וסוחף את כל מי שאני יכול לדבר איתו..
ועכשיו עוברים לבנות..
נראה לי שברמת ההתפתחות עם בנות אני עוד בכיתה ה'.. כי מתחילת ו' לא דיברתי מילה עם אף בת בגלל שהייתי בחרדות שאני הכי מכוער בעולם..
אני עדיין לא מחליף מילה עם בנות אפילו שאנחנו התחלנו לצאת עם בנות בזמן האחרון ואני פשוט די הולך בצד..
אני לא יודע ממש מה מרתיע אותי.. אפילו בנות שהם כאלה כמו חברים והם לא ממש "ליידי" זה כאילו אם יש לה כוס אז אני לא יכול לדבר איתה.. לא יודע..
יש אחת שאני חושב שהתאהבתי בה בכיתה ז' אבל הבעיה היא שהיא ממש גבוהה ממני..
ונראה לי ממש מוזר שבן יהיה נמוך יותר מהבת..
וגם לא דיברתי איתה בחיים נראה לי שאני אגבה קצת יהיה לי אומץ לגשת אליה.. אני כל החופש מחכה כבר לראות אותה אני פשוט מטורף עליה ועכשיו שאני בלי חצ'קונים אני באמת חושב שיש לי סיכוי איתה... האמת היא שגם היא די ביישנית.. אבל היא חמודה..
יש עוד אחת שאני לא ממש מבין מה הסיפור שלה..
כל החברים שלי היו מאוהבים בה .. אני הכרתי אותה רק עכשיו.. אני חושב שהיא עשתה את זה לכולם אבל אני לא בטוח.. היא כל הזמן נצמדת אליי כזה והיא די חמודה אז קצת נדלקתי עליה.. אבל עדיין נראה לי שהיא עושה את זה כדי שיהיה לה שליטה על הבנים.. אני מכיר את התחושה הזאת שרוצים שליטה גם לי זה קורה הרבה.. מישהי אחת אמרה שהיא התאהבה בי [וזה אחד הדברים שהרים לי קצת את הביטחון כי הייתי עוד רק חצ'קונים בלי פנים] ואני כמובן ניצלתי אותה ולא אמרתי לה פשוט שאני לא אוהב אותה והיא מגעילה.. זה ממש כיף שאתה שולט במישהו.. חח אפילו שזה אכזרי..
זהו פחות או יותר אני לא זוכר עוד דברים לספר..
אני תמיד מוצא את הרוגע הזה שעושה אותי מאושר :] .. ואני יודע שאני נשמע נשנש אבל אני כבר רוצה בית ספר.. רק בשביל לראות שוב את אהובתי.. רק מלהסתכל עליה אני מרגיש כל כך טוב..
זהו.. נחמד דווקא לפרוק חשבתי סתם אומרים שזה כיף.. עכשיו שאני מסתכל גיליתי שלקח לי כמה שניות לכתוב את כל זה.. כי אני כותב מ"הלב" אני לא צריך לחשוב לפני כל דבר..
כל מי שקרא את הכל [לא נראה לי שיש מישהו כזה]אתם מוזמנים לכתוב חוות דעת על עניין הבנות..

ציטוט ההודעה