עוד מעט בן 18 ולא הייתי עם מישהי אף פעם.
אסור לי להגיע לצב"א במצב הזה,
פאק.![]()
עוד מעט בן 18 ולא הייתי עם מישהי אף פעם.
אסור לי להגיע לצב"א במצב הזה,
פאק.![]()
|
|
שמע אחי לא נעים לי להגיד לך או שתעשה לך חברה ומהר וגם תעשה אותה XD
או
שתלך לזונה שמע אחי אין מה לעשות החיים קצרים צריך להינות אז לא תעשה פעם ראשונה עם מי שאתה אוהב לא ביג דיל לדעתי .
אחרי הכל אתה מחפש נכון לעכשיו לכיף..
נערך לאחרונה על ידי oneel2; 25-08-2009 בשעה 00:26.
חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.
פיייייייי אחי אתה במצב קשה מאווווד מאוווד !!
מה אני יגיד לך תתחיל עם בנות תפתח את העינייים תלמד להכיר תצא עם חברים ..
ואמרתי לך מה לעשות אם זה בוער לך..
מה אתה מזיין לו תשכל, אני בטוח שאתה איזה ילד בן 10 שעוד לא חיבק בחורה בגיל שלו...
ולנושא, זה בסדר אחי זה הכל תלוי בך, אם אתה רוצה ככה סתם להביא נשיקה ראשונה לסתם מישהי כי אתה פוחד ממה שיגיד אז בכיף תעשה את זה, אבל עוד פעם, הכל תלוי בך, בבחירה שלך.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
ילד בן 10 ?? אני יכול להיות אבא שלך החורג !
רוצה תמונות ?
בבקשה כבר פירסמתי פה :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=494977
אתה מוזמן להגיב גם XP
ממש אחלה של עצה נתת לו להישאר בתול כל החיים !! חחחחח חיבקתי ילדה עאלקקק בבנות אני יכול ללמד אותך תיהיה בטוחחחח !
חחחח "מוריד את רמת החלבוניםםםםםםם בגוף ומחליש את השרירים" חחחח איזה אפס !
תשמע איש, או שתשמור על טיפה טקט או שלא תגיב כי וואלה למרות שזה בוער על הלשון אין לתגובה הזאת שום תועלת.
עכשיו לעיניין
תראה זה ממש לא סוף העולם, אתה לא הראשון ולא האחרון שלא יצא לו להתנסות ביחסים לפני הצבא וזה בסדר..
ואל תקשיב לשום מצ'ו מאן שמנסה לגרום לך להרגיש אפס כדי שתמהר לעשות צעד בגלל שהוא בגיל 12 כבר ביקע איזה טוטה.
החיים לא נגמרו, האמת שהם רק מתחילים הצבא הוא מקום מעולה להכיר בנות, תתן לזה זמן ותראה שהכל יסתדר כי ככל שתהיה יותר לחוץ בנוגע לזה ככה זה יאחר לבוא, המטרה היא לא לזיין כמה שיותר מהר או להתנשק כמה שיותר מהר כי דוגרי אין לזה שום תועלת, לא משנה מה יגידו לך.
אז קח אויר וזה יקרה כשזה יקרה...
ותסמוך על המילה שלי זה יקרה..
דרך אגב אני לא מיעץ לך להיות שאנן חס וחסה כמובן שאתה צריך לפעול מהצד שלך גם ולא לקוות לנס אבל אל תהיה לחוץ בקשר לזה תנסה ליזום לא הולך לא נורא תעבור הלאה ואל תתקבע.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 25-08-2009 בשעה 16:32.
סליחה עם כל הכבוד אל תגיד לי מה לעשות ואל תכניס לי מילים לפה !!
בסדר , שיחכה שיחכה ישאר בתול עד החתונה תקשיב לי טוב אני לא יודע מה איתך .
אותי לימדו שחיים פעם אחת בחיים וצריך להינות לשים זיייין של כושי על כללללל העולם לא לדפוק חשבון שאפ'חד לא יוריד לי את הבטחון העצמי ועובדה שזה מוריד לו הוא לא מרגיש בנוח עם זה שהוא הגיע עד הצבא ואפילו לא היתנשק !
אולי ללכת ל"אחת שנותנת" תיתן לו את הביטחון העצמי ואת האומץ להתחיל וצאת עם בנות אחרות .
שמע אחי לא בוער כלום אבל תתחיל להכיר צבא זה אחלה מקום להכיר יהיה לך עוד פעם אני מבטיח
זה כבר יגיע אל תדאג =]
רק תיזום קצת ותיזדרז כי באמת חיים פעם אחת בחיים..
לגבי הגישה של הבחור ההוא אתה צודק 100% אני איתך
בכל השאר אני חושב שאתה טועה...
כי כרגע הוא נמצא במצב שהוא לא היה עם מישהי אפילו לא יצר איתה מתח מיני...אתה לא יכול להאמין מה נשיקה או אפילו להתחיל עם מישהי ושהיא תזרום יעשה לו לביטחון העצמי,הוא ירגיש הכי גבר שבעולם וזה יעזור לו לרצות לעשות את זה שוב.
גם גבר שכל כך הרבה זמן לא עושה כלום עם אף אחת ובכלל עם עצמו (למשל לא משיג את העבודה שהוא תמיד רצה,לא מממש משהו שהוא ניסה להשיג בחיים ) הביטחון עצמי יורד מתחת לרצפה וקשה לתקן את זה אחר כך,אז אל תגיד לו לחכות...צריך לבקש עזרה מחבר שמבין עניין בבחורות ושיעזור לו עם זה
וואלה ONEEL אתה ילד! על מה אתה מדבר בכלל?! ואני הולך לבקש עכשיו הרשאות על הפורום הזה ולו רק להעיף את התגובות המפגרות שלך קיבינימט! זה פורום עזרה לא פורום לחץ חברתי! מה אתה בא עם תגובות לא יעילות כאילו הוא מסכן שחייב להתנסות אחרת יגיע לצבא והוא יהיה מסכן, אתה בכלל יודע מה זה צבא?! אני בספק אם אתה בכלל נמצא בקטגוריה של מתגייס! יילדת מכ"מ שכמוך! כולה בן 16 ועושה פוזות של בן 40...
לפותח האשכול לא קרה כלום ואין לך מה לדאוג אורי אמר מה שצריך להגיד קח ת'דברים באיזי והכל יהיה טוב ותאמין לי אתה לא מפספס כלום ואולי רק מרוויח!
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 25-08-2009 בשעה 15:34.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני לא מאיים אני קובע תתחיל להבין את מטרת הפורום ואת מטרת התגובות שלך בפורום! בדיבורים אתה יכול חופשי לדבר כך כאן אתה צריך לתת עצה ועזרה אמיתית!
יש פה הרבה עם בעיות לפעמים רציניות ותגובות כמו שלך לרוב הורסות יותר מאשר עוזרות!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
סוף סוף אני לא לבד במערכה התחלתי להתייאש...
בכל מקרה, אמרתי כבר תשמע אתה רוצה לעזור תעשה את זה מהלב ולא מהבייצים..
כי וואלה כרגע אתה לא עוזר לאף אחד עם תגובות כאלו, אתה נמצא עכשיו במצב שאתה חושב שאנחנו תוקפים אותך וזה לא נכון אנחנו פשוט לא מעריכים את הצורה שאתה מבטא את מה שאתה מנסה להגיד יש דרך לעדן דברים תלמד את הטכניקה..