קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] סרט מסויים.
    על ידי Anonymous בפורום ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-04-2009, 17:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

[בקשה] שם של סרט מסויים

משתמש מתקדם האוואטר של NeckeD
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    "עידכון עושים רק כדי ליצור עוד בעיות"

ברירת מחדל [בקשה] שם של סרט מסויים

דבר ראשון - אני לא יודע איפה בדיוק לפתוח אשכול מהסוג הזה ופה נראה הכי מתאים.

דבר שני - אני לא יודע אם התיוג צריך להיות [עזרה] או [בקשה], בבקשה לערוך למה שמתאים.

אני מחפש סרט מסויים שהשם שלו הוא משהו כמו Spok (ספוק) או משהו כזה אבל אני לא מצליח למצוא אותו + אני חושב שהוא משנות ה-90 או שנות ה-2000 המוקדמות (בין 1992 לשנת 2004).
    התוכן שלו הוא משהו כזה (לא זוכר במדויק ושמתי ספויילרים בחלק שמתייחס לסוף של הסרט - כדי לא להרוס לאלה שלא ראו או רוצים לראות):

פושע יוצא עם כמה משותפיו לבצע פשע במפעל מסויים (נראה לי מפעל כימיקלים) ובסוף הפעולה אחד משותפיו מתחיל שריפה והם משאירים אותו שם למות.
    הפושע מתעורר בגיהנום (בסרט המקום נראה כמו שכונת עוני) ושם הוא פוגש ליצן שמן (שמספר בדיחות לא ממש מצחיקות) ובהמשך הוא פוגש איש זקן.
    ספוילר:
    מסתבר כי הליצן הוא דמות מרושעת שמתכוונת לחזור לכדור הארץ כדי לגרום נזק והפושע מתכוון לעצור בעדו, אך הליצן השאיר את הפושע משופד על הברזלים של אחת הגדרות בגיהנום.
    הזקן מתקרב אל הפושע ואומר לו שיתרכז וינסה לשלוט בכוחות שלו (או משהו כזה) ועוטפת את הפושע חליפה שחורה (סטייל ספיירדמן 3).
    הפושע חוזר לכדור הארץ ורואה את אשתו (נראה לי שהיא אשתו) בבית, אך מסתבר שזה הליצן ושם הוא מראה את דמות המפלצת האמיתית שלו.
    כמובן שהפושע מנצח וכולם חיים באושר ועושר חוץ מהפושע שחזר לגיהנום והליצן שמת.

עריכה:
    מצאתי את הסרט, הוא נקרא Spawn (לא יודע איך הגעתי לספוק אבל בסדר)
    לנעול בבקשה
    נערך לאחרונה על ידי NeckeD; 25-08-2009 בשעה 14:52.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,519 | הודעות: 8,173,106 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect