Maxthon Browser Final v2.5.6
המפותח בבייג'ין, מציע לגולשים ממשק חלופי לאקספלורר, שמשתמש במנוע התצוגה של הדפדפן של מייקרוסופט. היתרון: אתם מקבלים אפשרויות חדשות מבלי לוותר על התאימות לאקספלורר, שחשובה לגולשים רבים, ובעיקר לגולשים בעברית. אתרים רבים מותאמים לתצוגה באקספלורר בלבד, ונסיון להציג אותם בדפדפן אחר גורם להם להראות בעייתיים. היתרון הזה קוסם לגולשים רבים, ועל-פי דיווחי החברה, מספר ההורדות של Maxthon חצה לא מכבר את רף ה-50 מיליון.
Maxthon כולל מגוון תוספות. הממשק עצמו יכול להיות מנוהל על-ידי מחוות של העכבר. כלומר, הזיזו את העכבר שמאלה או ימינה, והדפדפן יציג את הדפים כאילו לחצתם על כפתורי ה"קדימה" וה"אחורה". אפשרות נוספת היא ניהול אתרים מועדפים משופר בהרבה, שמאפשר לכם למצוא את האתרים האהובים עליכם במיוחד בתוך רשימה ארוכה של אתרים.
למי שנמאס מהפירסומות באתרים כולל Maxthon "צייד פרסומות" פנימי, שמסיר את הפרסומות מהדפים באופן אוטומטי, כולל חלונות קופצים. לאלו שגולשים בלילה באתרים מפוקפקים, בעיקר עם יד אחת על המקלדת, Maxthon מציעה מחיקה אוטומטית של עקבות הגלישה שלכם, כך שלא תצטרכו לקום בבוקר ולגלות כי עולמכם הסודי נחשף.
גלישה בכמה אתרים
בנוסף מציע Maxthon גלישה במספר אתרים בו-זמנים באמצעות לשוניות, תמיכה בתוספים שנכתבו לאקספלורר, וגם סקינים (מעטפות תוכנה) צבעוניים.
תוספתגישה מרחוק לכל הקבצים / אהוד קינןחברת Maxthon מאפשרת להוריד גם את Maxthon Access, תוכנה לגישה מרחוק לקבצים במחשב. לאחר התקנתה, מגדירים שם וסיסמה ומשאירים את התוכנה דולקת. לאחר מכן, תוכלו לגשת מכל מחשב, לדפדף בקבצים ולהוריד קבצים או תיקיות שלמות מהמחשב שלכם למחשב זר. תוכלו גם לפתוח גישה לתיקיות ספציפיות לחברים, או לחפש במחשב מרחוק בעזרת Google Desktop.
הגרסה החדשה הצפוייה של Maxthon, שאמורה להשתחרר ברשת בתוך מספר שבועות, תציע לגולשים אפשרויות חדשות, כמו למשל גישה למועדפים מכל מקום באמצעות הדפדפן, עיצוב חדש ונוח יותר, ושליטה מלאה בכל הכלים. גם אם תחליטו לחכות לגירסה 2 החדשה, או שתסתפקו בינתיים בגרסה הנוכחית, Maxthon הוא דפדפן שאתם חייבים להכיר.
*****************
DOWNLOAD
******************






ציטוט ההודעה